Ντουντούκα
Όλοι με ερυθρόλευκα την Πέμπτη στο Ναό!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Έντονο το ελληνικό στοιχείο στην ενδεκάδα

Έντονο το ελληνικό στοιχείο στην ενδεκάδα
Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 - 13:29

Η νέα σεζόν συνοδεύεται και από μια σημαντική αλλαγή σε ό,τι αφορά το πλάνο του Ολυμπιακού. Διότι είναι δεδομένο και αποφασισμένο πώς το ελληνικό στοιχείο στην ενδεκάδα θα γίνει πολύ πιο έντονο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Εξάλλου στον Θρύλο υπάρχουν και πολλοί Έλληνες παίκτες που είχαν δοθεί δανεικοί και έδειξαν καλά στοιχεία, ενώ έρχονται και τα παιδιά από την Ακαδημία που δείχνουν πώς μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ρίξει και σε αυτόν τον τομέα το βάρος. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν σταματά να συλλέγει πληροφορίες και να παρακολουθεί ματς με τους Έλληνες παίκτες που ανήκουν στους «ερυθρολεύκους» αλλά είχαν δοθεί δανεικοί, για να έχει ο ίδιος όσο το δυνατό καλύτερη γνώση των ικανοτήτων τους.

Σε αυτό το πλαίσιο δεν έχασε την ευκαιρία και παρακολούθησε το φιλικό της Ελλάδας με τη Σαουδική Αραβία. Είδε αγωνιζόμενους μαζί τους Νικολάου και Ρισβάνη που ήταν στο αρχικό σχήμα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, στην αναμέτρηση που έγινε στη Σεβίλλη.

Διαβάστε επίσης

Η αλήθεια για τον Λάζαρο!

Η αλήθεια για τον Λάζαρο!

Δεν έχει κανένα συμβόλαιο με την ΑΕΚ, μόνο με τον Ολυμπιακό. Το οποίο και επικυρώθηκε από την Super League.

Το μέλλον του Οτζίτζα

Το μέλλον του Οτζίτζα

Ενδιαφέρον από τη Γαλλία και την Κίνα υπάρχει για τον Βέλγο μέσο που δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό.