Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο παραλήρημα Λουτσέσκου! (vid)

Νέο παραλήρημα Λουτσέσκου! (vid)
Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 - 23:25

Ό,τι κι αν πει κανείς πλέον δεν έχει νόημα. Εντάξει, όταν η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το ποδόσφαιρο όλα είναι κατανοητά. Όταν όμως φτάνει ένας προπονητής στο σημείο να παρομοιάσει αυτό που ένιωσε ως αδικία στα γήπεδα και τις αίθουσες της αθλητικής Δικαιοσύνης με όσα φρικιαστικά έγινε από τη φασιστική Γερμανία κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τα πολλά λόγια περιττεύουν.

Η επιστήμη το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να σηκώσει ψηλά τα… χέρια με την περίπτωση του Ρζαβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος προπονητής μάλλον έχει ακόμα τις επιπτώσεις από την απώλεια του πρωταθλήματος. Το… έχασε εντελώς και αυτό το γεγονός εξακολουθεί και τον επηρεάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα να προσέχει περισσότερο τι λέει. Να εξισώνει τα τραγικά γεγονότα, τις θηριωδίες, όλα τα άσχημα γεγονότα κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου με ό,τι έγινε στην Ελλάδα; Να θεωρεί ότι οι αποφάσεις της Αθλητικής Δικαιοσύνης και ό,τι άλλο έγινε, μοιάζουν με αποφάσεις ενός φασιστικού καθεστώτος.

Είπαμε, η ελευθερία λόγου τα επιτρέπει όλα! Όμως σε μια τέτοια περίπτωση χρειάζεται και λίγο περισσότερο προσοχή διότι έχει χαθεί εντελώς η μπάλα! Δείτε και το σχετικό βίντεο για να μην αμφισβητήσει κανείς ό,τι δεν ειπώθηκαν όλα αυτά από τον Ραζβάν Λουτσέσκου...


"Poate doar in Germania fascista sa mai fie ce a fost in campionatul grec!" Ce spune Razvan Lucescu despre nebunia din ultimul sezon pe www.sport.ro

Διαβάστε επίσης

Δικαιοσύνη για τα αίσχη εδώ και τώρα!

Δικαιοσύνη για τα αίσχη εδώ και τώρα!

Καταγγελία Ολυμπιακού στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου με την οποία ζητεί αφαίρεση τριών βαθμών από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τα επεισόδια των οπαδών τους στον τελικό Κυπέλλου.