Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και ο Ρολάντο

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και ο Ρολάντο
Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 - 10:46

Νέο όνομα προστέθηκε στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους που φέρονται να εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι». Πρόκειται για τον Ρολάντο, ο οποίος μένει ελεύθερος τις προσεχείς ημέρες από την Μαρσέιγ να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς, έχει τα στοιχεία τα οποία θέλει από τον παίκτη που θα καλύψει τη συγκεκριμένη θέση και έτσι εξετάζεται σοβαρά η περίπτωσή του.

Βέβαια, δεν είναι ο μόνος που εξετάζεται, καθώς και οι Πεδράο και Μολέδο συνεχίζουν να βρίσκονται στο μυαλό του Μαρτίνς και των ανθρώπων της ομάδας, οι οποίοι ψάχνουν τον ιδανικό παίκτη για να στηριχτεί η ομάδα στα μετόπισθεν τη νέα σεζόν.

Ο Ρολάντο έχει φάει με το κουτάλι τα ευρωπαϊκά γήπεδα, τη φετινή σεζόν αποτέλεσε ένα από τα βασικά γρανάζια της μηχανής των Μασσαλών με 45 συμμετοχές και όπως φαίνεται οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.

Διαβάστε επίσης

Δικαιοσύνη για τα αίσχη εδώ και τώρα!

Δικαιοσύνη για τα αίσχη εδώ και τώρα!

Καταγγελία Ολυμπιακού στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου με την οποία ζητεί αφαίρεση τριών βαθμών από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τα επεισόδια των οπαδών τους στον τελικό Κυπέλλου.