Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός θέλει να μείνω, αλλά…»

«Ο Ολυμπιακός θέλει να μείνω, αλλά…»
Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 - 13:59

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού «τρέχει» με γοργούς ρυθμούς και μία από τις περιπτώσεις από το υπάρχων ρόστερ που απασχολούν τους Πειραιώτες είναι αυτή του Σίλβιο Προτό.

Σύμφωνα με βελγικό δημοσίευμα, walfoot.be, ο έμπειρος τερματοφύλακας μίλησε στη «Sudpresse» ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού του έχει εκφράσει την επιθυμία της να τον κρατήσει στους Πειραιώτες, κάνοντάς του σαφές ότι σε περίπτωσή μίας καλής πρότασης θα προχωρήσει στη μεταγραφή.

Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που θα αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους» το πιο πιθανό σενάριο είναι να συνεχίσει στην πατρίδα του, κάτι το οποίο αποτελεί και επιθυμία της συζύγου του.

Τέλος, ο Προτό φέρεται να τόνισε ότι έχει πολλές εναλλακτικές προτάσεις, ωστόσο, πρώτα θα απαντήσει στον Ολυμπιακό, έχοντας περιθώρια μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα, φέρεται να ανέφερε:

«Η διοίκηση του Ολυμπιακού θέλει να συνεχίσω, αλλά δεν θα με κρατήσει σε περίπτωση μίας ενδιαφέρουσας πρότασης. Η ζωή στο Βέλγιο λείπει στη γυναίκα μου και σε εμένα. Ακόμη θέλω να αγωνιστώ στο κορυφαίο επίπεδο. Έχω πολλές προτάσεις και θα τις σκεφτώ, αλλά πρέπει πρώτα να απαντήσω στον Ολυμπιακό μέχρι τα μέσα Ιουνίου».

Διαβάστε επίσης

Η εξυγίανση στο μεγαλείο της!

Η εξυγίανση στο μεγαλείο της!

Πέντε λεπτά είχε διάρκεια η απολογία ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον τελικό. Η απόφαση θα είναι τιμωρία με πρόστιμο, εκτός κι αν ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας δεχθεί την καταγγελία του Ολυμπιακού.