Ντουντούκα
Υπερηφάνεια για την ομάδα πόλο Γυναικών!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Φεύγω, τουλάχιστον για την ώρα, πάντα οπαδός του Ολυμπιακού»

«Φεύγω, τουλάχιστον για την ώρα, πάντα οπαδός του Ολυμπιακού»
Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 - 12:30

Το «αντίο» στους φίλους του Ολυμπιακού έδωσε μέσω μίας επιστολής του που δημοσιεύτηκε στην «Sportday» ο Κέβιν Μιραλάς.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός ανέφερε πως θα συνεχίσει να είναι οπαδός του Ολυμπιακού, ενώ υπογράμμισε ότι δεν γίνεται μερικοί κακοί μήνες να σβήσουν τα όσα αισθήματα έχει προς τον κόσμο του Θρύλου.

Τέλος, ανέφερε ότι αποχωρεί από την ομάδα, τουλάχιστον για την ώρα, όπως διευκρίνισε, ενώ έκλεισε την επιστολή του τονίζοντας στους φίλους της ομάδας ότι είναι οι καλύτεροι γι’ αυτόν, παραφράζοντας το σύνθημα των ΓΑΥΡΩΝ για το πρόσωπό του.

Αναλυτικά η επιστολή του Μιραλάς προς τους φίλους του Ολυμπιακού:

«Αγαπητοί φίλοι του Ολυμπιακού. Γράφω αυτές τις λέξεις επειδή αισθάνομαι ότι πρέπει να το κάνω. Όταν επέστρεψα στον Ολυμπιακό, χάρη στην προσπάθεια του κ. Μαρινάκη, φανταζόμουν ότι τα πράγματα θα εξελισσόταν πολύ διαφορετικά. Όμως, στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, κάποια πράγματα δεν εξελίσσονται όπως ήλπιζες κι ευχόσουν… Επέστρεψα με όλη μου την καρδιά και προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα για αυτό τον ξεχωριστό σύλλογο.

Τώρα που ολοκληρώθηκε η σεζόν νομίζω δεν είναι σημαντικό να συζητήσουμε για ποιο λόγο δεν γίναμε πρωταθλητές και δεν καταφέραμε να σας κάνουμε ευτυχισμένους. Το σημαντικό είναι να κρατήσουμε τα καλά αισθήματά του ενός για τον άλλο και φυσικά όλες τις αναμνήσεις στο μυαλό μας.

Μερικοί κακοί μήνες δεν είναι δυνατόν να βγάλουν από μέσα μου όσα αισθάνομαι για όλους εσάς και φυσικά για τον σύλλογο. Φεύγω, τουλάχιστον για την ώρα, αφού κανείς δεν μπορεί να ξέρει το μέλλον, αλλά ένα μέρος μου θα παραμείνει εδώ και πάντα θα είναι εδώ. Μια φορά μέλος του Ολυμπιακού, πάντα οπαδός του Ολυμπιακού.

Και όπως λέτε εσείς για μένα “είσαι ο καλύτερος για μας”, λέω κι εγώ για εσάς: είστε οι καλύτεροι για εμένα. Με ευγενικούς χαιρετισμούς, Κέβιν».

Διαβάστε επίσης