Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όνειρο να κάνουμε καλή πορεία με το Ιράν»

«Όνειρο να κάνουμε καλή πορεία με το Ιράν»
Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 - 16:25

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έπειτα από το τέλος μίας πολύ καλής σεζόν με τον Ολυμπιακό έχει επικεντρωθεί στον στόχο του Μουντιάλ, στο οποίο συμμετέχει με την Εθνική ομάδα του Ιράν.

Ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» σε δηλώσεις του τόνισε ότι τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να πετύχουν το όνειρό τους, το οποίο είναι μία καλή πορεία με το Ιράν.

Αναλυτικά τόνισε στην «tehrantimes.com»:

«Θα κάνουμε τα πάντα για να γράψουμε Ιστορία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Θέλουμε να προκριθούμε από τη φάση των Ομίλων και να αγωνιστούμε στα νοκ άουτ παιχνίδια για πρώτη φορά. Το όνειρό μας είναι να κάνουμε μια καλή πορεία στη διοργάνωση. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και μπορούμε να το καταφέρουμε. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τη διοργάνωση. Δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος για την Ισπανία και την Πορτογαλία».

Διαβάστε επίσης

Η εξυγίανση στο μεγαλείο της!

Η εξυγίανση στο μεγαλείο της!

Πέντε λεπτά είχε διάρκεια η απολογία ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον τελικό. Η απόφαση θα είναι τιμωρία με πρόστιμο, εκτός κι αν ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας δεχθεί την καταγγελία του Ολυμπιακού.

«Ο Ολυμπιακός θέλει να μείνω, αλλά…»

«Ο Ολυμπιακός θέλει να μείνω, αλλά…»

Ο Σίλβιο Προτό σε δηλώσεις του σε βελγικό Μέσο τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα, ωστόσο σε περίπτωση ενδιαφέρουσας πρότασης θα προχωρήσει τη μεταγραφή του.