Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το stoiximan.gr προσφέρει μια υπογεγραμμένη φανέλα…

Το stoiximan.gr προσφέρει μια υπογεγραμμένη φανέλα…
Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 - 19:12

Ένα ξεχωριστό διαγωνισμό για τους ΓΑΥΡΟΥΣ από τον μέγα χορηγό της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο stoiximan.gr. Προσφέρει σε έναν τυχερό μια υπογεγραμμένη φανέλα της ομάδας μας.

Έναν διαγωνισμό που ξεκίνησε από την Παρασκευή 18 Μαΐου και λήγει την προσεχή Τετάρτη 23/05. Μέσα από τη σελίδα του stoiximan.gr στο Instagram.

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολο και όσοι φίλοι του Θρύλου θέλουν να πάρουν μέρος στην κλήρωση, θα πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα:

1)Κάνουν follow το @stoiximan.gr

2)Comment και tag έναν φίλο τους!

Για να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό όσοι το επιθυμούν, πρέπει να ακολουθήσουν όλα τα βήματα. Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 23/5 και ο νικητής θα ανακοινωθεί με σχόλιο στο ίδιο post την ίδια ημέρα.

Το @stoiximan.gr, Μεγάλος Χορηγός του Ολυμπιακού, προσφέρει σε έναν τυχερό μια υπογεγραμμένη φανέλα της ομάδας μας. Για να πάρεις μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα: 1)Κάνε follow το @stoiximan.gr 2)Comment και tag έναν φίλο σου! Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να ακολουθήσεις όλα τα βήματα. Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 23/5 και ο νικητής θα ανακοινωθεί με σχόλιο στο ίδιο post την ίδια ημέρα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης