Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η απόλυτη ξεφτίλα της… εξυγίανσης

Η απόλυτη ξεφτίλα της… εξυγίανσης
Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 - 11:33

Δεν υπάρχουν αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης. Σε ένα ποδόσφαιρο που πλέον έχει γίνει σαφές και από τους πιο αφελείς ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά εις βάρος φυσικά του Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ συμμετείχαν σε ακόμη έναν τελικό-ντροπή για τη χώρα μας, με τα επεισόδια να ξεκινούν πριν από την έναρξη του, να συνεχίζονται κατά τη διάρκειά του, αλλά και μετά το τέλος του.

Με… ντου εντός του γηπέδου, με πέτρες, μολότοφ, φωτοβολίδες ευθείας βολής. Με την αστυνομία να προχωρά πολλές φορές σε χρήση δακρυγόνων για να σταματήσει τα ντου των οπαδών των δύο ομάδων. Μέχρι και ball boy χτύπησαν και όλα αυτά αποδεικνύονται μέσα από τον αδιάψευστο μάρτυρα που αποτελούν οι εικόνες και τα βίντεο. Αυτά έγιναν κατά τη διάρκεια του τελικού, καθώς προηγουμένως και στη συνέχεια έκαψαν την Αθήνα.

Και παρόλο αυτά που έγιναν σε έναν ακόμη τελικό της… εξυγίανσης, τα οποία είναι πολλά περισσότερα από αυτά που σημειώνουμε λόγω συντομίας, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθούν μόνο με χρηματικό πρόστιμο, καθώς αστυνομία και παρατηρητές της ΕΠΟ αποδείχθηκε ότι είναι… τυφλοί…

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να αφαιρεθούν βαθμοί σε αυτές τις δύο ομάδες δηλαδή και να τηρηθούν οι κανονισμοί; Πόσο ακόμη θα ξεφτιλιστούν; Πόσα επεισόδια θα πρέπει να γίνουν και να αμαυρώσουν το ποδόσφαιρο για να τιμωρήσουν παραδειγματικά όσα συμβαίνουν;

Μάλλον οι ευαισθησίες τους είναι επιλεκτικές μόνο όταν αφορούν περιπτώσεις του Ολυμπιακού, ο οποίος τιμωρήθηκε με -3 για το ματς με την ΑΕΚ, όπου υπήρξε μία ένταση για λίγα λεπτά, η οποία δημιουργήθηκε από… τον υπερβάλλοντα ζήλο της αστυνομίας.

Φανταστείτε, τι θα είχε γίνει αν ο Ολυμπιακός είχε συμμετάσχει σε τέτοιου είδους επεισόδια όπως αυτά του τελικού του Κυπέλλου… Θα είχαν βγει κυβερνήσεις, αστυνομίες, αντικειμενικοί… και ούτε μπορούμε να διανοηθούμε τι θα ζητούσαν για τιμωρία, η οποία φυσικά θα ερχόταν με συνοπτικές διαδικασίες…

Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ για ακόμη μία φορά τη γλιτώνουν με πρόστιμο, δείχνοντας τι σημαίνει… εξυγίανση. Πλέον, γνωρίζει όλη η Ελλάδα τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που βρωμάει από εξυγίανση.

Η απόλυτη ξεφτίλα…

Διαβάστε επίσης

Το κεφάλαιο… άμυνα στον Ολυμπιακό

Το κεφάλαιο… άμυνα στον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» τρέχουν το μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, έχοντας ως έναν από τους πρώτους και βασικούς τους στόχους την αμυντική ενίσχυση της ομάδας.

Στο προσκήνιο ο Φαμπρίτσιο

Στο προσκήνιο ο Φαμπρίτσιο

Ο 28χρονος επιθετικός αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς και φέρεται να εξετάζεται από τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα βρίσκεται στο στόχαστρο και των κορυφαίων ομάδων της Πορτογαλίας.