Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συνεχίζετε να μας αφήνετε άναυδους»

«Συνεχίζετε να μας αφήνετε άναυδους»
Κυριακή, 20 Μαΐου 2018 - 23:15

Μια ακόμα φορά που τον τελευταίο καιρό ο Κώστας Καραπαπάς σχολιάζει την εφημερίδα «ΦΩΣ». Αυτή τη φορά την ηλεκτρονική της έκδοση για το θέμα με το σόου της Σάσας Μπάστα στο πάρτι του Γιάννη Στάθη, πρώην ποδοσφαιρική του Πλατανιά.

Με τον Διευθυντή Επικοινωνίας των «ερυθρολεύκων» να σχολιάζει: «Συνεχίζετε να μας αφήνετε άναυδους με την ειλικρινή σας προσπάθεια να κόψετε κάθε σχέση με τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «ΦΩΣ», θεώρησε ότι πρέπει να αφιερώσει χώρο με κείμενο και βίντεο για το... σόου της Σάσας Μπάστα σε πάρτι ενός ποδοσφαιριστή.

Και δε μιλάμε για τα καλλιτεχνικά τους στάνταρ τώρα. Εδώ μιλάμε για το ότι το πάρτι που έκαναν θέμα είναι το πάρτι του Γιάννη Στάθη. Του πρώην ποδοσφαιριστή του Πλατανιά που με μια χούφτα συμπαίκτες του ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΗΣΕ για να τιμωρηθεί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, να χάσει το Πρωτάθλημα και να υποβιβαστεί.

Το βαρέλι σας, δυστυχώς, δεν έχει πάτο...»

Διαβάστε επίσης

«Ερυθρόλευκο» χρώμα στα μπαράζ ανόδου στη Β’ Γαλλίας (vid)

«Ερυθρόλευκο» χρώμα στα μπαράζ ανόδου στη Β’ Γαλλίας (vid)

Ο Μαντί Καμαρά της Αζαξιό, ο οποίος έχει αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, ισοφάρισε στην εκπνοή του αγώνα σε 2-2 κόντρα στη Χάβρη, οδηγώντας το ματς στα πέναλτι, όπου κέρδισε η ομάδα του. – Δύο γκολ ο Ματετά που φέρεται να κοιτάζουν οι Πειραιώτες.

Εβδομάδα εξελίξεων για Φετφατζίδη

Εβδομάδα εξελίξεων για Φετφατζίδη

Η επιστροφή του Πέδρο Μαρτίνς στην Ελλάδα θα ξεκαθαρίσει μεταξύ άλλων και την υπόθεση του Έλληνα μεσοεπιθετικού, ο οποίος αν θέλει ο Ολυμπιακός θα πιάσει Λιμάνι.