Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Τόμασον»

«Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Τόμασον»
Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018 - 12:14

Ο Αντριέν Τόμασον θα μείνει ελεύθερος από την Ναντ να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με τον Ολυμπιακό να φέρεται το τελευταίο διάστημα ότι εξετάζει την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με γαλλικά Μέσα και πιο συγκεκριμένα με το «mercato365.com» οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στις πρώτες τους επιλογές τον Γάλλο μέσο, ωστόσο, όπως τονίζεται υπάρχουν γερμανικοί και τουρκικοί σύλλογοι που επίσης ενδιαφέρονται για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, αναμένεται να… παλέψει αν θέλει να κάνει δικό του το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τους Ματετά και Ρολάντο, υπογραμμίζοντας ότι για τον 32χρονο αμυντικό το ενδιαφέρον αυτό αποσύρεται λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Διαβάστε επίσης

Κινείται για Μολέδο ο Ολυμπιακός

Κινείται για Μολέδο ο Ολυμπιακός

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός φαίνεται να βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι τα δίνουν όλα για την απόκτησή του.

Εβδομάδα εξελίξεων για Φετφατζίδη

Εβδομάδα εξελίξεων για Φετφατζίδη

Η επιστροφή του Πέδρο Μαρτίνς στην Ελλάδα θα ξεκαθαρίσει μεταξύ άλλων και την υπόθεση του Έλληνα μεσοεπιθετικού, ο οποίος αν θέλει ο Ολυμπιακός θα πιάσει Λιμάνι.