Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι μικροί πρωταθλητές του Θρύλου (pics)

Οι μικροί πρωταθλητές του Θρύλου (pics)
Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018 - 12:12

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει δώσει μεγάλο βάρος στην Ακαδημία της ομάδας, καθώς και στο Δίκτυο Σχολών του, το οποίο έχει συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους του συλλόγου με στόχο τη δημιουργία ταλέντων και σωστών προσωπικοτήτων.

Μία από τις Σχολές του Θρύλου, η οποία τα πηγαίνει εξαιρετικά αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση είναι εκείνη της Θεσσαλονίκης.

Οι Προπαίδες του Ολυμπιακού στη συγκεκριμένη Σχολή κατέκτησαν για 3η συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, επικρατώντας στον τελικό της Ακαδημίας του Ντίνου Κούη με 3-0.

Αναλυτικά τα ονόματα από τα μικρά αστεράκια των «ερυθρόλευκων: Β. Γρίβας, Ηλ. Δριγκάκης, Αρ. Ηλιόπουλος, Ι. Καλός, Π. Καρπούζης, Κ. Κοντονικολάου, Γ. Μπάκας, Μ. Παπάζογλου, Β. Πεΐτσης, Αν. Σερεμετίδης, Ι. Χουρμουζιάδης, Αλ. Χοχλάκης, Ντ. Ντιμολάρι, Ρ. Χαβάρας και Εμ. Κάρας.

Δείτε τις φωτογραφίες από τους μικρούς πρωταθλητές του Θρύλου:

Διαβάστε επίσης

Κινείται για Μολέδο ο Ολυμπιακός

Κινείται για Μολέδο ο Ολυμπιακός

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός φαίνεται να βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι τα δίνουν όλα για την απόκτησή του.

Εβδομάδα εξελίξεων για Φετφατζίδη

Εβδομάδα εξελίξεων για Φετφατζίδη

Η επιστροφή του Πέδρο Μαρτίνς στην Ελλάδα θα ξεκαθαρίσει μεταξύ άλλων και την υπόθεση του Έλληνα μεσοεπιθετικού, ο οποίος αν θέλει ο Ολυμπιακός θα πιάσει Λιμάνι.

«Ερυθρόλευκο» χρώμα στα μπαράζ ανόδου στη Β’ Γαλλίας (vid)

«Ερυθρόλευκο» χρώμα στα μπαράζ ανόδου στη Β’ Γαλλίας (vid)

Ο Μαντί Καμαρά της Αζαξιό, ο οποίος έχει αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, ισοφάρισε στην εκπνοή του αγώνα σε 2-2 κόντρα στη Χάβρη, οδηγώντας το ματς στα πέναλτι, όπου κέρδισε η ομάδα του. – Δύο γκολ ο Ματετά που φέρεται να κοιτάζουν οι Πειραιώτες.