Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Λευκάδα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ (pics)

Στη Λευκάδα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ (pics)
Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018 - 18:54

Στη Λευκάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Μονακό έφτασε στην Ελλάδα από το Μονακό, με το αεροσκάφος που τον μετέφερε να προσγειώνεται στο αεροδρόμιο στο Άκτιο, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι. Ο Πορτογάλος τεχνικός μετέβη οδικώς στο Νυδρί κι από εκεί με σκάφος μετέβη στο Σκορπιό όπου και θα παραμείνει τις προσεχείς ημέρες μαζί με την οικογένειά του.

Το μεσημέρι της Τρίτης (22/05) θα μιλήσει στο σεμινάριο προπονητικής που διοργανώνει ο Οδυσσέας Νυδρίου, σε συνεργασία με την Μονακό. Μαζί του είναι στην Ελλάδα ο διευθυντής της Μονακό Φιλίπς Ντότ που έχει αναλάβει κάθε λεπτομέρεια της εκδήλωσης και πρόσφατα είχε βρεθεί στην Λευκάδα για να προετοιμάσει το σεμινάριο.

Μαζί του θα είναι ακόμα ο πρώην «ερυθρόλευκος» τεχνικός, Τάκης Λεμονής, αλλά και ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας. Όλοι θα μιλήσουν σε προπονητές από όλη την Ελλάδα που δήλωσαν συμμετοχή. Το απόγευμα, στις 18.30, στο δημοτικό στάδιο Νυδριού, οι προπονητές θα προπονήσουν παιδιά από τις ακαδημίες του Οδυσσέα Νυδριού και θα βραβευτούν από την τοπική ομάδα για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο.

Πηγή: lefkadapress.gr

Διαβάστε επίσης

Τι είχες… Ραζβάν, τι είχα πάντα…

Τι είχες… Ραζβάν, τι είχα πάντα…

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ συνεχίζει να ζει στον δικό του κόσμου, προκαλώντας και πάλι με δηλώσεις του για τα όσα έγιναν στην Τούμπα με το ντου με όπλο του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία στο ματς με τον Ολυμπιακό.