Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εβδομάδα εξελίξεων…

Εβδομάδα εξελίξεων…
Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 - 12:22

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό διάστημα το σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήδη έχουν προχωρήσει στην απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τσεκάρει τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, της ελληνικής αγοράς, καθώς και τους δανεικούς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται στη χώρα του τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, είχε συνεχώς επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για το σχεδιασμό της ομάδας.

Πλέον, ο 48χρονος επιστρέφει στην Ελλάδα, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί μάλλον αύριο, Τετάρτη (23/05) και θα έχει συναντήσεις με τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» προκειμένου να προχωρήσουν το σχεδιασμό της ομάδας.

Η εβδομάδα αναμένεται να έχει σημαντικές εξελίξεις στην ομάδα, με τον Μαρτίνς και τους συνεργάτες του να παίρνουν αποφάσεις για τα μεταγραφικά του συλλόγου.

Σε περίπου ένα μήνα θα ξεκινήσει η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» και ο Μαρτίνς θέλει να γίνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι καλύτερες δυνατές προσθήκες, ώστε να έχει το χρόνο να δουλέψει όπως θέλει για να δημιουργήσει την ομάδα που όλοι θα θέλουν να βλέπουν στον Πειραιά.

Διαβάστε επίσης

Σκόραρε ο Μολέδο (vid)

Σκόραρε ο Μολέδο (vid)

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, έκανε το 2-0 στη νίκη της Ιντερνασιονάλ με την Σαπεκοένσε (3-0).