Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο κάδρο του Ολυμπιακού και ο Σαλά

Στο κάδρο του Ολυμπιακού και ο Σαλά
Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018 - 09:51

Ο Εμιλιάνο Σαλά ήρθε να προστεθεί στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού για την ενίσχυσή τους ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 27χρονος Αργεντινος επιθετικός της Ναντ μένει ελεύθερος από τη γαλλική ομάδα, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαλντεμάρ Κιτά και φέρεται να εξετάζεται από τους Πειραιώτες.

Πρόκειται για έναν υψηλόσωμο φορ, ο οποίος είναι αρκετά γρήγορος για το ύψος του, έχοντας σκοράρει 14 γκολ τη φετινή σεζόν, ενώ έχει δώσει και 3 ασίστ προς τους συμπαίκτες του.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις για τη γραμμή κρούσης, με τις προτάσεις ποδοσφαιριστών να πέφτουν βροχή, μία από τις οποίες είναι και ο Σαλά που έχει αρκετά στοιχεία που ψάχνει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Μένει να φανεί τις προσεχείς ημέρες και με την επιστροφή του Πορτογάλου προπονητή στην Αθήνα τι μέλει γενέσθαι και με τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Διαβάστε επίσης

«Τέσσερις ομάδες για Ανσαριφάρντ»

«Τέσσερις ομάδες για Ανσαριφάρντ»

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από τη Γερμανία Στουτγκάρδη, Άουσμπουργκ, Ουτρέχτη και Χέρενφεν εξετάζουν την περίπτωση του Ιρανού επιθετικού του Ολυμπιακού.

Τα δίνει όλα για Μολέδο

Τα δίνει όλα για Μολέδο

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας τον Βραζιλιάνο αμυντικό, εξετάζοντας πάντως και εναλλακτικές περιπτώσεις.

Αλλαγές στην Ιντερνασιονάλ

Αλλαγές στην Ιντερνασιονάλ

Νέος εκτελεστικός διευθυντής στη βραζιλιάνικη ομάδα ο Ροντρίγκο Καετάνο που θα ασχοληθεί και με το θέμα Μολέδο.