Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βασικός ο Καμαρά

Βασικός ο Καμαρά
Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018 - 00:16

Το προτελευταίο του ματς με την Αζαξιό έδωσε το βράδυ της Τετάρτης ο Μαντί Καμαρά. Ο 21χρονος μέσος αγωνίστηκε στο πρώτο μπαράζ με την Τουλούζ. Ο νικητής εξασφαλίζει τη συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο μέσος από τη Γουινέα που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τον Ολυμπιακό ήταν βασικός και έπαιξε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης. Όμως η ομάδα του δεν τα κατάφερε να είναι ανταγωνιστική και υπέστη οδυνηρή ήττα με 3-0 από την Τουλούζ.

Το δεύτερο ματς είναι την Κυριακή και είναι πια πολύ δύσκολο να ανατραπούν τα δεδομένα και να πάρει η Αζαξιό το εισιτήριο της ανόδου. Κάτι που σημαίνει πώς στο δεύτερο ματς ίσως ο Καμαρά να μην αγωνιστεί, με την νησιωτική ομάδα να παρατάσσεται με πολλούς αναπληρωματικούς.

Στο ματς αγωνίστηκε με την Αζαξιό ως αλλαγή ο Λάτσι που αγωνίζεται δανεικός εκεί από τον Ολυμπιακό. Σε ό,τι αφορά τον Ντουρμάζ, ήταν βασικός για την Τουλούζ, αλλά στο 66' αντικαταστάθηκε από τον Τοϊβόνεν.

Διαβάστε επίσης

Επιμένει για Μολέδο

Επιμένει για Μολέδο

Ο Ολυμπιακός προχωράει την περίπτωση του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της ομάδας.