Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η FIFA έβγαλε... οφσάιντ την ΕΠΟ!

Η FIFA έβγαλε... οφσάιντ την ΕΠΟ!
Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018 - 20:38

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Απίστευτα και όμως... ελληνικά, πάντως η ουσία είναι ότι η FIFA τους έβγαλε... οφσάιντ! Το τρελό και απίθανο συνέβη χθες στην διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, όπου θέμα δεν ήταν μόνο η αλλαγή της ποινής για τη μη αδειοδότηση των ομάδων, με άλλα λόγια να σωθεί ο Παναθηναϊκός, ενώ πιθανόν το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Πανιώνιος. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΠΟ επιχείρησε να περάσει προς έγκριση και τους κανονισμούς (Πειθαρχικός Κώδικας, ΚΑΠ, Διαιτησίας κλπ), ώστε να ψηφιστούν στο αυριανό ΔΣ και να επικυρωθούν στη ΓΣ της ΕΠΟ στο τέλος του Ιουνίου.

Όμως, η συγκεκριμένη κίνηση της ΕΠΟ μπλοκαρίστηκε από την Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA, επειδή πήγε να περάσει τους κανονισμούς στα... μουλωχτά. Οι εκπρόσωποί της, Ιβάν Βέλα και Μάριος Γεωργίου αντέδρασαν, τονίζοντας, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία συζήτηση, επειδή οι νέοι κανονισμοί πρέπει πρώτα να εγκριθούν από την FIFA.

«Δεδομένου ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί το τελικό κείμενο εισήγησης επί των προτεινομένων τροποποιήσεων, καθώς η κοινή επιτροπή αναμόρφωσης των κανονισμών δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα το έργο της, το θέμα θα συζητηθεί εκ νέου στη συνεδρίαση της Επιτροπής του προσεχούς Ιουνίου και πριν τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, προς έγκριση και στην επικείμενη τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. προς οριστική επικύρωση», αναφέρει η ανακοίνωση σχετικά με το μπλόκο της FIFA στην ΕΠΟ για τους κανονισμούς.

Διαβάστε επίσης

Σκανδαλάρα...

Σκανδαλάρα...

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ γλίτωσαν μόνο με πρόστιμο για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στον τελικό-ντροπή του Κυπέλλου Ελλάδος.