Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η FIFA σε κλοιό αποτυχημένων

Η FIFA σε κλοιό αποτυχημένων
Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 - 18:13

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Έχει πλάκα η προσπάθεια που καταβάλει η αγχωμένη και παραπαίουσα ΕΠΟ να ληφθεί υπόψη ως συνομιλητής και ως συμμετέχουσα στις αποφάσεις της FIFA. Το μόνο προνόμιο που έχει, είναι να τις μαθαίνει πρώτη μέσω της αλληλογραφίας, πριν τις διαρρεύσει. Τίποτα παραπάνω...

Έτσι έμαθαν ότι επιβάλλεται και κανονισμός για ορισμό ξένων διαιτητών που όσο και αν αντιδρούν δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, ο κανονισμός θα μπει. Το υπάρχον σύστημα μπορεί να δέχεται μια δυνατή γροθιά στο στομάχι, όμως αυτό δεν πρέπει να ξεγελά κανέναν. Τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά από αυτά που θα δείξουν, επειδή τα φαντάσματα του παρελθόντος δεν θα το βάλουν κάτω, άλλωστε διατηρούν ακόμη... σκοτεινές δυνάμεις. Άρα, θα προετοιμάσουν το έδαφος για να γίνουν χειρότερα, αφού δυστυχώς στο πρωτάθλημα θα παίζουν Έλληνες διαιτητές, που οι ίδιοι τους απαξίωσαν όσο δεν παίρνει, αρκετοί εξ αυτών «εργαλεία» των ποδοσφαιρικών παράκεντρων.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ψάχνει την κανονικότητα στην Ελλάδα, όμως βρίσκεται σε κλοιό αποτυχημένων που δίνουν μάχη διατήρησης των κεκτημένων για να μην αλλάξει το σκοτεινό σύστημα που στηρίζεται σε παράκεντρα του ποδοσφαίρου. Γιατί συμβαίνει αυτό; Επειδή το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει αλωθεί από συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα, με την ...συμπαράσταση κυβερνητικών φίλων τους. Η συνέπεια είναι να αποτελούν «μαγική εικόνα» όσα μεταφέρουν στην Παγκόσμια Ομοσπονδία για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Κάποιοι προσπαθούν να μεταφέρουν ότι για όλα φταίνε οι ανακοινώσεις και οι δηλώσεις για τη διαιτησία, αν και η ίδια η FIFA (σ.σ. επιστολές Χούμπελ και Σαμούρα) έχει εντοπίσει πρόβλημα τόσο στην λειτουργία της αθλητικής δικαιοσύνης, πέραν της καθυστέρησης έκδοσης αποφάσεων, η... γραμμή που προσπαθούν να περάσουν τα ποδοσφαιρικά παράκεντρα, όσο και σε συγκεκριμένα γεγονότα, όπως η είσοδος του οπλοφόρου Σαββίδη στην Τούμπα. Παράλληλα, μαίνεται και ο πόλεμος ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να προσπαθεί να πάρει τα ...ηνία της ποδοσφαιρικής εξουσίας, δηλαδή η άγρια κόντρα δεν γίνεται για τις δηλώσεις και τις ανακοινώσεις αλλά για το ποιος θα έχει ολάκερη την πίτα της ποδοσφαιρικής εξουσίας!

Η παραπαίουσα ΕΠΟ έχει την... σφραγίδα δυο συγκεκριμένων ομάδων. Επίσης, στελεχώθηκε όχι μόνο πρώην υπαλλήλους ΠΑΕ αλλά και πρώην νομικούς συμβούλους υπουργών. Συνεπώς, η FIFA δεν θα ξεγελαστεί, άρα δεν θα γίνει ξανά διεθνώς ρεζίλι, μόνο αν καταλάβει τι γίνεται. Αλλιώς, θα ευλογήσει ξανά αποφάσεις αυτών που βύθισαν το ελληνικό ποδόσφαιρο και κάθε χρόνο η κατάσταση οδηγείται από το κακό στο χειρότερο.

Διαβάστε επίσης

«COME ON REDS για αύριο...»

«COME ON REDS για αύριο...»

Το σχόλιο του Κώστα Καραπαπά για τη Λίβερπουλ, τον κόσμο της, τον Ολυμπιακό και τον τελικό του Champions League.