Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοντά σε Πρίτσιτς ο Θρύλος!

Κοντά σε Πρίτσιτς ο Θρύλος!
Σάββατο, 26 Μαΐου 2018 - 20:12

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αρκετά κοντά στην πραγματοποίηση μιας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς φέρεται να είναι μια ανάσα από τη συμφωνία με τον Σάνιν Πρίτσιτς. Εφόσον αληθεύουν, μάλιστα, οι πληροφορίες ότι ο 25χρονος μέσος (6 φορές διεθνής με την εθνική Βοσνίας) θα βρίσκεται σήμερα ή αύριο στη χώρα μας, είναι πολύ πιθανό να έχουμε άμεσες εξελίξεις.

Ο Πρίτσιτς είναι ένας box to box μέσος, ο οποίος παίζει με άνεση τόσο στο «6», όσο και στο «8». Φέτος ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του με τη Ρεν και παρά το γεγονός ότι η γαλλική ομάδα του έκανε μια καλή πρόταση για να ανανεώσει, ο παίκτης δεν την έκανε αποδεκτή. Τις προηγούμενες μέρες, μάλιστα, έγινε γνωστό ότι η Ρεν παίρνει στη θέση του τον Γιόχανσον, ο οποίος έφυγε από την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός ασχολείται τουλάχιστον εδώ και ένα μήνα με την περίπτωση του Πρίτσιτς και πριν από δύο εβδομάδες υπήρχε και ραντεβού με τον μάνατζέρ του στην Ελλάδα, με τους Πειραιώτες να καταθέτουν επίσημη πρόταση. Η πλευρά του Βόσνιου, όμως, επιφυλάχθηκε να απαντήσει ψάχνοντας μια ακόμα καλύτερη πρόταση και το προηγούμενο διήμερο όλα έδειχναν ότι ο παίκτης θα καταλήξει στη Βαλένθια (σ.σ. μέχρι δημοσιεύματα ότι περνάει ιατρικές εξετάσεις από τις «νυχτερίδες» υπήρξαν). O Ολυμπιακός, όμως, μπήκε σφήνα την τελευταία στιγμή και πλέον φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 256χρονο άσο. Σε αυτό φέρεται να έπαιξε σπουδαίο ρόλο ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά έχει ασχοληθεί προσωπικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Πρίτσιτς αν και Βόσνιος είναι γαλλοθρεμμένος, καθώς έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σοσό, από την οποία τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2014 η Ρεν. Τις δύο επόμενες σεζόν έπαιζε δανεικός σε Τορίνο, ενώ τον Γενάρη του 2016 επέστρεψε στη Γαλλία και στη Ρεν, με τη φανέλα της οποίας έχει 68 συμμετοχές με 4 γκολ και 4 ασίστ. Στις αρχές της φετινής σεζόν είχε έναν τραυματισμό που τον κράτησε έξω από τα τέλη Οκτώβρη μέχρι Δεκέμβρη, αλλά από Γενάρη επέστρεψε και έκανε συνολικά 20 συμμετοχές, σχεδόν όλες 90λεπτα.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή, που σύντομα μπορεί να τον δούμε να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης