Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έφυγε» ο Αντώνης Δερμάτης

«Έφυγε» ο Αντώνης Δερμάτης
Κυριακή, 27 Μαΐου 2018 - 00:28

Ημέρα θλίψης για την οικογένεια του Ολυμπιακού που θρηνεί την απώλεια του Αντώνη Δερμάτη. Ο παλαίμαχος του Θρύλου έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, σε ηλικία 82 ετών. Να σημειωθεί ότι κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας με τους «ερυθρολεύκους» το 1966, υπό τις οδηγίες του Μάρτον Μπούκοβι.

Ο Αντώνης Δερμάτης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη Νίκαιας. Ο Ολυμπιακός και ο Απόλλων Σμύρνης ήθελαν τον παίκτη που τελικά κατέληξε στην ομάδα της Ριζούπολης, για να φτάσει η στιγμή το 1965 και να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Μετά το πέρας της θητείας του στον Πειραιά συνέχισε την καριέρα του στον Παναιγιάλειο, ενώ φόρεσε και 7 φορές τη φανέλα με τα εθνόσημο στο στήθος. Αγωνίζονταν στο χώρου κέντρου, στα δεξιά. Άνθρωποι που τον είχαν δει να αγωνίζεται έλεγαν πώς ήταν εξαιρετικός χειριστής της μπάλας, με άψογη μεταβίβαση, αντίληψη στο παιχνίδι του και την ικανότητα να εκμεταλλεύεται τους συμπαίκτες του.

Διαβάστε επίσης

«Γράφουμε την ΙΣΤΟΡΙΑ»

«Γράφουμε την ΙΣΤΟΡΙΑ»

Το σχόλιο του Κώστα Καραπαπά για το πρωτάθλημα και το νταμπλ που κατέκτησε το Σάββατο το πόλο Ανδρών.

Κοντά σε Πρίτσιτς ο Θρύλος!

Κοντά σε Πρίτσιτς ο Θρύλος!

Ο 25χρονος διεθνής Βόσνιος μέσος βρέθηκε μια ανάσα από τη Βαλένθια, αλλά ο Ολυμπιακός επανήλθε και σύμφωνα με πληροφορίες τον φέρνει στην Ελλάδα!