Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ετοιμάζει μεταγραφικό ντεμαράζ ο Θρύλος

Ετοιμάζει μεταγραφικό ντεμαράζ ο Θρύλος
Κυριακή, 27 Μαΐου 2018 - 12:00

Με ταχείς ρυθμούς προχωράει ο σχεδιασμός του νέου Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με αρκετούς παίκτες και είναι έτοιμοι να φέρουν στο Λιμάνι πολλούς από τους παίκτες που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς στο ρόστερ του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών ξεκινάει σε λίγες ημέρες και ο Πορτογάλος επιθυμεί να έχει ένα ικανοποιητικό αριθμό παικτών για να δουλέψει σωστά και όπως θέλει.

Η επιθυμία του αυτή φαίνεται να γίνεται, λοιπόν, πράξη αφού ο Θρύλος είναι έτοιμος να κάνει ένα μεταγραφικό ντεμαράζ και να αποκτήσει παίκτες που θα αποτελέσουν πολύ σημαντικά γρανάζια της μηχανής του νέου Ολυμπιακού.

Αρχικά, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος όπως φαίνεται πλησιάζει στην επιστροφή του στον Θρύλο. Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες έκαναν την ανατροπή και έχουν έρθει κοντά σε συμφωνία με τον Σάνιν Πρίτσιτς για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

Παράλληλα, εντείνονται οι προσπάθειες για την απόκτηση του ηγέτη της άμυνας του συλλόγου με τον Ροντρίγκο Μολέδο να παραμένει στην κορυφή της λίστας, με τους Λέμα και Πεδράο να ακολουθούν, αναμένοντας και σε αυτές τις περιπτώσεις εξελίξεις τις προσεχείς ημέρες.

Ο Ολυμπιακός επενδύει και σε νεαρά ταλέντα, με τον Ευαγγέλου να προβάρει τα ερυθρόλευκα και να βρίσκεται και εκείνος κοντά στο να πιάσει Λιμάνι.

Μεταγραφικός «πυρετός», λοιπόν, στον Θρύλο, με τις κινήσεις που γίνονται (έχει προηγηθεί και εκείνη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου) να δείχνουν τη διάθεση να επιστέψει η ομάδα τη νέα σεζόν εκεί που ανήκει, στην κορυφή και στους τίτλους.

Διαβάστε επίσης

«Ο Αντρέας γυρίζει»

«Ο Αντρέας γυρίζει»

Έγινε η συνάντηση Ολυμπιακού και της πλευράς Γιαννιώτη, επιστρέφει ο 25χρονος τερματοφύλακας.

Ποια FIFA; Μόνο Βασιλειάδης!

Ποια FIFA; Μόνο Βασιλειάδης!

Ο Υφυπουργός ...διαφημίζει και στο εξωτερικό τις παρεμβάσεις του στο ποδόσφαιρο και η Παγκόσμια Ομοσπονδία αμολάει... αετό!