Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απίστευτο: Δηλώσεις από τον Λουτσέσκου χωρίς αστειότητες…

Απίστευτο: Δηλώσεις από τον Λουτσέσκου χωρίς αστειότητες…
Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018 - 11:24

Το είδαμε και αυτό! Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε δηλώσεις (!) σε αιγυπτιακό Μέσο και δεν ανέφερε τίποτα από τις συνηθισμένες του αστειότητες για τον Ολυμπιακό.

Φυσικά, αυτό έγινε γιατί το συγκεκριμένο Μέσο δεν τον ρώτησε παρά μόνο για το αν ισχύουν τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Αλ Αχλί προς το πρόσωπό του.

Ωστόσο, ακόμη και σε αυτή την ερώτηση δε θα μας έκανε καθόλου μεγάλη έκπληξη να απαντήσει, βάζοντας μέσα τα προκλητικά που συνηθίζει να αναφέρει.

Και που δεν έχει μιλήσει ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ και κάθε φορά προκαλούσε με τα όσα έλεγε ακόμη περισσότερο, μιλώντας με ασέβεια για το συνάδελφό του Όσκαρ Γκαρθία αλλά και για τον Ολυμπιακό.

Πρώτες δηλώσεις μετά από καιρό που δεν αναφέρεται στους «ερυθρόλευκους», άσχετα για το αν δεν ρωτήθηκε, κάτι το οποίο αν μη τι άλλο προκαλεί έκπληξη σε όλους.

Βέβαια, μετά από αυτό υπάρχουν φόβοι ότι θα δεχτεί επίπληξη από την ομάδα του, πράγμα το οποίο μένει να φανεί…

Γελάει ο κόσμος Ράζβαν με όλα όσα έχεις πει το τελευταίο διάστημα…

Διαβάστε επίσης

Εν αναμονή εξελίξεων

Εν αναμονή εξελίξεων

Ο Ολυμπιακός προχωράει το μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν και μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις.

Νέα σενάρια για Γκασπάρ

Νέα σενάρια για Γκασπάρ

Οι Ιταλοί επιμένουν στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον αμυντικό της Φιορεντίνα, βάζοντας στο… κόλπο τις Μπενφίκα και Σαχτάρ Ντόνετσκ.