Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα επέμβει επιτέλους ο Εισαγγελέας;

Θα επέμβει επιτέλους ο Εισαγγελέας;
Τρίτη, 29 Μαΐου 2018 - 07:10

Μια ακόμα φορά που ο Βράνιες, ο Βόσνιος αμυντικός της ΑΕΚ, προκαλεί με ένα ποστάρισμά του στα social media. Μια ακόμα «εμετική» ανάρτηση. Για να δούμε εάν τελικά θα επέμβει κανένας Αθλητικός Εισαγγελέας για αυτή την ιστορία, γιατί έχει παραγίνει η κατάσταση!

Ο παίκτης της ΑΕΚ ανέβασε μια φωτογραφία -στο Instagram- με τη φάση που προκάλεσε τον τραυματισμό του Σαλάχ από τον Ράμος, στον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Λίβερπουλ. Έχοντας βάλει το δικό του κεφάλι στο σώμα του Ράμος και εκείνο του Χριστοδουλόπουλου σε εκείνο του Σαλάχ.

Μια φάση που έχει προκαλέσει τεράστια συζήτηση στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό σημείωμα, διότι ο Ισπανός αμυντικός έκανε λαβή στον Αιγύπτιο επιθετικό! Το θέμα είναι πώς είναι «εμετική» αυτή η ανάρτηση και ό,τι σκέφτηκε ο Βόσνιος αμυντικός και προκαλεί απίστευτα. Ο Βράνιες και παλαιότερα με αναρτήσεις του είχε προκαλέσει πάλι!

Να δούμε εάν η Αθλητική Δικαιοσύνη θα επέμβει αυτεπάγγελτα αυτή τη φορά κι αν θα τιμωρήσει παραδειγματικά τον Βράνιες. Οι αναρτήσεις με ανάλογο περιεχόμενο από τον Βόσνιο είναι κάτι που έχει ξανασυμβεί. Μαζί και οι προκλητικές συμπεριφορές στα γήπεδα.

Με τον Μάριν σε ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός, έπιασε τον Γερμανό από τον λαιμό. Μιλάμε για ποδοσφαιριστή με... ήθος! Πού δεν σέβεται καθόλου τους συναδέλφους του.. Το ίδιο και με τον Σεμπά, τον οποίο είχε χτυπήσει και είχε ανεβάσει και τη σχετική φωτογραφία με ειρωνικό σχόλιο στο Instagram!

Αλλά είπαμε... Όταν δεν έχει σχέση με τον Ολυμπιακό, άμεση, τότε δεν υπάρχουν τιμωρίες ή αυτές που επιβάλλονταν καμμιά φορά είναι για τα... μάτια του κόσμου!

Διαβάστε επίσης

Τελειώνει του Φετφατζίδη

Τελειώνει του Φετφατζίδη

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είναι έτοιμος για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο αναμένεται να επισημοποιηθεί άμεσα.