Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο χρόνος «αντίπαλος» για Πρίτσιτς

Ο χρόνος «αντίπαλος» για Πρίτσιτς
Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018 - 10:27

Δεν εξελίσσεται όπως περίμεναν οι «ερυθρόλευκοι» το θέμα του Πρίτσιτς. Ο Βόσνιος μέσος ζήτησε κι άλλο χρόνο από τον Ολυμπιακό, προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση που του έχουν κάνει. Αρχικά ήταν να απαντήσει την περασμένη Πέμπτη, στη συνέχεια το πήγε για την περασμένη Κυριακή ενώ τώρα θέλει εκ νέου και άλλο χρόνο.

Γεγονός που δυσκολεύει πάρα πολύ τα πράγματα. Κι αυτό διότι η περίπτωση αυτή γίνεται πολύπλοκη. Πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που μιλάμε για μια υπόθεση που είχαν δουλέψει πολύ στον Θρύλο. Ο παίκτης μάλιστα είχε έρθει στην Ελλάδα, είχε γίνει και συζήτηση για τους όρους της συμφωνίας και άλλα πολλά. Όμως, το γεγονός πώς έκανε καλή χρονιά με τη Ρεν και ότι έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του, δυσκολεύουν την περίπτωση του όσο περνούν οι ημέρες.

Στον Ολυμπιακό δεν θα τον περιμένουν για πολύ ακόμα. Κοιτάζουν τις εναλλακτικές λύσεις που έχουν για τη θέση αυτή. Αν, πάντως, ο Πρίτσιτς δώσει Τρίτη-Τετάρτη την απάντησή του, τότε από την πλευρά του Θρύλου δεν θα του πουν και… όχι.

Διαβάστε επίσης

Όλοι Ρέντη στις 15 Ιουνίου

Όλοι Ρέντη στις 15 Ιουνίου

Οι παίκτες που δεν υπολογίζονται αλλά έχουν συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, θα είναι παρόντες στην εκκίνηση της προετοιμασίας.