Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έβγαλε στη σέντρα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Έβγαλε στη σέντρα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018 - 22:51

«Ενεπλάκη ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ ενεπλάκη αργά και δεν κατάφερε τίποτα». Μεγάλες διαστάσεις παίρνουν οι καταγγελίες της δικηγόρου στο επάγγελμα και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ορεστιάδας Μαρία Γκουγκουσκίδου για υπόγειες συναλλαγές στις εκλογές της ΕΠΣ Έβρου, η οποία με τηλεφωνικές δηλώσεις της στην εκπομπή «Δίκη στον Σκάι», όπως φαίνεται και από την παραπάνω δήλωση κατονόμασε τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ πρόσθεσε ότι «τα γνωρίζω από συγκεκριμένες πηγές και δεν θα έβγαινα να γράψω κάτι τέτοιο δημόσια (σ.σ. στο Facebook) αν δεν μπορούσα να το τεκμηριώσω κιόλας»

Όμως, η κυρία Γκουγκουσκίδου επεφύλασσε κι άλλες εκπλήξεις, καθώς επεσήμανε ότι στις εκλογές της ΕΠΣ Έβρου, οι οποίες έγιναν στις 30 Μαΐου, ενεπλάκησαν και δημοτικοί άρχοντες, άτομα της κεντρικής διοίκησης που σχετίζονται με το νομό, μέχρι και ευρωβουλευτές! «Δεν υπάρχουν κόμματα, δεν υπάρχουν χρώματα σε αυτές τις διαδικασίες, υπάρχουν μόνο συμφέροντα», πρόσθεσε.

«Δεν υπάρχει η χρηματοδότηση που θα έπρεπε να υπάρχει από την κεντρική διοίκηση. Δίνει ο Δήμος ότι μπορεί, επομένως τα σωματεία αναγκάζονται σε τέτοιες διαδικασίες να δουν ποιος θα τους δώσει ένα ξεροκόμματο, μαύρο, για να αγοράσουν κάποιες στολές για τα παιδιά που θα παίξουν, να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα. Μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο», δήλωσε επίσης.

Όπως ανέφερε η Μαρία Γκουγκουσκίδου υπάρχουν μέχρι και καταθέσεις ανθρώπων για όσα έγιναν παρασκηνιακά στις εκλογές της ΕΠΣ Έβρου, ενώ σε ερώτηση αν προτίθεται να τα καταθέσει αυτά στον εισαγγελέα, εφόσον κληθεί, απάντησε: «Εγώ θα βγω και θα πω αυτά που γνωρίζω. Τα γνωρίζω από συγκεκριμένες πηγές και δεν θα έβγαινα να γράψω κάτι τέτοιο δημόσια αν δεν μπορούσα να το τεκμηριώσω κιόλας».

Δυο μέρες πριν από τις εκλογές η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ορεστιάδας είχε αναρτήσει στο Facebook τα εξής: «Σημεία και τέρατα με τις εκλογές στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου, όπως φαντάζομαι και σε όλη τη χώρα. Με τον ίδιο τρόπο που στις άλλες εκλογές μοιράζουν χρήματα και παίρνουν ταυτότητες, σ αυτές μοίραζαν χρήματα και έπαιρναν σφραγίδες σωματείων. Κι έχουμε όλοι τόσο πολύ αλλοτριωθεί και έχουμε τόσο πολύ διαφθαρεί, που όλα τα θεωρούμε φυσιολογικά και όρο του συστήματος. Η διαφθορά φαίνεται να έχει εγκατασταθεί στις συνειδήσεις μας με τρόπο που αγγίζει την ηθική νομιμοποίηση της. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η απάντηση είναι. «Έλα μωρέ σιγά το πράγμα. Και τα σωματεία κάπως πρέπει να βγάλουν τα έξοδα της χρονιάς». Κι όλη αυτή η διαδικασία ονομάζεται αθλητισμός»…

Διαβάστε επίσης