Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ατρόμητος θέλει Καπίνο

Ο Ατρόμητος θέλει Καπίνο
Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018 - 23:50

Τις τελευταίες ημέρες στην Αγγλία αναφέρουν ότι ο Στέφανος Καπίνο δεν θα μείνει στην Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς ο Αϊτόρ Καράνκα ετοιμάζεται να κάνει πολλές αλλαγές σε ό,τι αφορά το ρόστερ. Και ένας παίκτης που δεν είναι στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού είναι ο νεαρός γκολκίπερ.

Με τον Καπίνο να είναι στη διαδικασία αναζήτησης του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Κι εδώ κάπου μπαίνει ο Ατρόμητος. Όπως αναφέρει δημοσίευμα στο Νησί, της «dailymail.co.uk» που αναδημοσιεύεται από την ιστοσελίδα «hitc.com», αν και ο 24χρονος τερματοφύλακας έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Νότιγχαμ, ίσως δεν μείνει εκεί.

Με την ομάδα του Περιστερίου, μετά την επιστροφή του Ανδρέα Γιαννιώτη στον Θρύλο, να ψάχνει έναν τερματοφύλακα που να μπορεί να τον βοηθήσει με δεδομένο ότι θα αγωνιστεί στο Europa League. Πάντως, η κατάσταση παραμένει ρευστή. Κι αυτό διότι στη Φόρεστ ο Καράνκα θέλει να κρατήσει τον Ρουμάνο Παντίλιμον, αλλά ο τελευταίος είναι δανεικός από την Γουότφορντ και όλα είναι ανοικτά…

Διαβάστε επίσης

Ο ίδιος ο Φορτούνης το θέλησε

Ο ίδιος ο Φορτούνης το θέλησε

Μια απόφαση που λέει πολλά για το πόσο πολύ θέλει και ο ίδιος ο Φορτούνης να παρουσιαστεί πολύ καλύτερος τη νέα σεζόν. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος

Έβγαλε στη σέντρα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Έβγαλε στη σέντρα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Η δημοτική σύμβουλος Ορεστιάδας, Μαρία Γκουγκουσκίδου κατονόμασε τις δυο ΠΑΕ για παρεμβάσεις στις εκλογές της ΕΠΣ Έβρου.