Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ετοιμάζει διπλό «χτύπημα»!

Ετοιμάζει διπλό «χτύπημα»!
Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018 - 00:57

Στις 15 Ιουνίου ξεκινά η προετοιμασία του Θρύλου για τη νέα σεζόν, στις 25/06 η αποστολή αναχωρεί για το Ζέεφελντ όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Σε αυτό το διάστημα θα έχουν «τρέξει» αρκετά θέματα. Βασική προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού κι ενός αμυντικού μέσου.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός πώς τα τελευταία 24ωρα τα ονόματα που ακούγονται για τον Ολυμπιακό αφορούν αυτές τις θέσεις. Η προσπάθεια που γίνεται στοχεύει ώστε να είναι και οι δύο νέοι παίκτες στην αποστολή που θα πάει στην Αυστρία. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνεις τις κινήσεις τους, τις επαφές του, αναζητώντας παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.

Τα ονόματα των Πρίτσιτς για τη μεσαία γραμμή, Λέμα και Μολέδο για την άμυνα αυτό δείχνουν. Το σίγουρο είναι πώς έχει γίνει η σχετική προεργασία και από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός αποσύρθηκε από τους δύο αμυντικούς και δεν έχει ακόμα την απάντηση του Βόσνιου χαφ, ενεργοποιεί τις άλλες λύσεις που υπήρχαν στη μεταγραφική του ατζέντα.

Το ζήτημα είναι πώς οι άνθρωποι του Θρύλου έχουν αποφασίσει να δαπανήσουν αρκετά χρήματα για τις δύο αυτές θέσεις, ούτως ώστε να αποκτηθούν παίκτες με ηγετικά χαρακτηριστικά που θα κάνουν τη διαφορά. Παίκτες που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω και υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να φτάσει στην επίτευξη των στόχων του.

Διαβάστε επίσης

Ο ίδιος ο Φορτούνης το θέλησε

Ο ίδιος ο Φορτούνης το θέλησε

Μια απόφαση που λέει πολλά για το πόσο πολύ θέλει και ο ίδιος ο Φορτούνης να παρουσιαστεί πολύ καλύτερος τη νέα σεζόν. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος

Έβγαλε στη σέντρα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Έβγαλε στη σέντρα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Η δημοτική σύμβουλος Ορεστιάδας, Μαρία Γκουγκουσκίδου κατονόμασε τις δυο ΠΑΕ για παρεμβάσεις στις εκλογές της ΕΠΣ Έβρου.