Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενδιαφέρον για Γιάκομπ

Ενδιαφέρον για Γιάκομπ
Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018 - 18:01
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Οι ημέρες για την έναρξη της προετοιμασίας πλησιάζουν και τα μεταγραφικά σενάρια όσον αφορά στον Θρύλο, όλο και πληθαίνουν. Το τελευταίο έρχεται από την Αργεντινή για μια ακόμα φορά. Θέλει τους «ερυθρόλευκους» να εξετάζουν την περίπτωση του Κλαούντιο Γιάκομπ, του 31χρονου αμυντικού μέσου της Γουέστ Μπρομ.

Ο Αργεντινός, πρώην παίκτης και αρχηγός της Ράσινγκ, αγωνίστηκε για μια εξαετία στην αγγλική ομάδα. Πήγε εκεί το καλοκαίρι του 2012, υπογράφοντας 4ετές συμβόλαιο, ενώ το 2016 το ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια, με οψιόν για ένα ακόμα. Μέτρησε με την Γουέστ Μπρομ 160 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ και 170 συνολικά, σε όλες τις διοργανώσεις στο Νησί.

Όμως, ο υποβιβασμός της Γουέστ Μπρομ φέτος αλλάζει τα δεδομένα. Όπως αναφέρουν στην Αργεντινή, είναι πολύ πιθανό πώς δεν θα παραμείνει στην αγγλική ομάδα που θα αγωνιστεί το χρόνου στην Τσάμπιονσιπ.

Ανασταλτικός μέσος που δίνει και λύσεις στην επίθεση, ειδικά στα στατικές φάσεις (σ.σ.: φάουλ και κόρνερ), ενώ έχει φορέσει και 2 φορές τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής, σημειώνοντας παράλληλα κι ένα γκολ.

Διαβάστε επίσης

Πρώτη τελική ευθεία...

Πρώτη τελική ευθεία...

Το διάστημα που απομένει μέχρι να αναχωρήσει ο Ολυμπιακός για το Ζέεφελντ και τις αυστριακές Άλπεις. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.