Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το κινεζικό σενάριο για τον Γερμανό

Το κινεζικό σενάριο για τον Γερμανό
Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018 - 21:51
Αρθρογράφος: Δημήτρης Γρηγορόπουλος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό που θέλουν τον Μάρκο Μάριν να μετακομίζει στην Κίνα αυτό το καλοκαίρι. Μέχρι και ιστοσελίδες από το Βέλγιο έχουν σχετικές αναφορές το τελευταίο 24ωρο, προφανώς λόγω του περάσματος του Γερμανού άσου από την Άντερλεχτ.

Τα δημοσιεύματα βέβαια πολλές φορές αποδεικνύονται αναληθή, οπότε ας περιμένουμε και θα δούμε τι θα συμβεί με την περίπτωση του Μάρκο Μάριν. Εφόσον, πάντως, μετακομίσει στην Κίνα ο 29χρονος άσος θα είναι μια πολύ καλή εξέλιξη για τον Ολυμπιακό, καθώς από τη μία θα απαλλαγεί από ένα πολύ βαρύ συμβόλαιο και από την άλλη θα έχει και οικονομικό όφελος από την πώληση του Γερμανού.

Μακάρι λοιπόν να επιβεβαιωθεί το κινεζικό σενάριο για τον Μάριν και ένα από τα «βαρίδια» του ρόστερ που λέγαμε και πρόσφατα, σταματήσει να βαραίνει τον Ολυμπιακό...

Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό μέχρι το 2021»

«Στον Ολυμπιακό μέχρι το 2021»

Ο Μπάρι ΜακΚέι έχει ήδη συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος

«Κοντά στην έξοδο ο Γέβτοβιτς»

«Κοντά στην έξοδο ο Γέβτοβιτς»

Ο νεαρός Σέρβος μέσος, τον οποίο φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα σερβικά Μέσα πλησιάζει στο να αποχωρήσει από την Παρτιζάν.

Χρόνια πολλά Τσόρι!

Χρόνια πολλά Τσόρι!

Ο Αργεντινός έχει σήμερα τα γενέθλιά του και όλοι του ευχόμαστε χρόνια πολλά με υγεία και πάντα επιτυχίες.