Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στον Ολυμπιακό μέχρι το 2021»

«Στον Ολυμπιακό μέχρι το 2021»
Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 - 00:03
Αρθρογράφος: Δημήτρης Γρηγορόπουλος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Ολυμπιακός μπορεί να τηρεί σιγή ιχθύος όσον αφορά στις μεταγραφικές του κινήσεις, αλλά από το εξωτερικό έρχονται καθημερινές πολλές πληροφορίες για τους Πειραιώτες. Μια από τις πιο πρόσφατες αφορά στον Μπάρι ΜακΚέι, ο οποίος σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα έχει ήδη συμφωνήσει να υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό...

«Ο 23χρονος άσος της Νότιγχαμ θα υπογράψει στον Ολυμπιακό συμβόλαιο που θα λήγει το 2021», έγραψαν χαρακτηριστικά αγγλικές ιστοσελίδες για τον ΜακΚέι, ο οποίος είναι πολύ αξιόλογη περίπτωση και φέτος έκανε πολύ καλή σεζόν με την Φόρεστ...

Να τονιστεί, μάλιστα, ότι ο Ολυμπιακός ουδέποτε διέψευσε το ενδιαφέρον για τον Σκωτσέζο εξτρέμ. Αντιθέτως, μάλιστα, πηγές της ΠΑΕ έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι εφόσον ο Ολυμπιακός το αποφασίσει οριστικά είναι μια περίπτωση που – για ευνόητους λόγους – θα προχωρήσει και θα κλείσει με ευκολία.

Διαβάστε επίσης

«Κοντά στην έξοδο ο Γέβτοβιτς»

«Κοντά στην έξοδο ο Γέβτοβιτς»

Ο νεαρός Σέρβος μέσος, τον οποίο φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα σερβικά Μέσα πλησιάζει στο να αποχωρήσει από την Παρτιζάν.

Εν αναμονή εξελίξεων…

Εν αναμονή εξελίξεων…

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει την προετοιμασία του αυτή την εβδομάδα, η οποία αναμένεται να έχει εξελίξεις και ως προς τα μεταγραφικά της ομάδας.

Χρόνια πολλά Τσόρι!

Χρόνια πολλά Τσόρι!

Ο Αργεντινός έχει σήμερα τα γενέθλιά του και όλοι του ευχόμαστε χρόνια πολλά με υγεία και πάντα επιτυχίες.