Ντουντούκα
Κυνηγάμε όλους τους στόχους μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει επενδύσει πάνω από 40 εκατ. ευρώ στο Ρέντη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει επενδύσει πάνω από 40 εκατ. ευρώ στο Ρέντη
Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 - 19:07
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το προπονητικό κέντρο στο Ρέντη συνεχώς εκσυγχρονίζεται. Οι εργασίες αναβάθμισης, βελτίωσης, επέκτασης δεν σταματούν με τον χώρο, καθημερινά να αλλάξει εικόνα και να γίνεται όλο και καλύτερος. Διαρκής και συνεχής η προσπάθεια των ανθρώπων του Ολυμπιακού για να κάνουν ακόμα καλύτερο το προπονητήριο. Κάτι που έχει γίνει χάρη στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Από το 2010 που έχει τα ηνία του Θρύλου, ο ηγέτης των «ερυθρολεύκων» έχει δαπανήσει πάνω από 40 εκατομμύρια ευρώ. Ένα τεράστιο ποσό που έχει δοθεί τόσο για την επέκταση του προπονητή κέντρου με την κατασκευή νέων γηπέδων, τη βελτίωση των υπαρχόντων, αλλά και τον εκσυγχρονισμό του.

Σε αυτή την οκταετία έχουν αλλάξει πολλά και το προπονητικό κέντρο έχει αποκτήσει νέα εικόνα. Πολλές νέες εγκαταστάσεις, νέα γήπεδα, νέοι εσωτερικοί χώροι. Διαρκώς αλλάζει προς το καλύτερο αυτή η εγκατάσταση που είναι από τις πιο σύγχρονες στην Ευρώπη, με πολλά από τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ που έχει επισκεφτεί το Ρέντη, να έχουν πει τα καλύτερα.

Να σημειωθεί πώς σε αυτά τα χρόνια, παράλληλα με τα έργα εκσυγχρονισμού και βελτίωσης στο προπονητικό κέντρο του Θρύλου, υπάρχει σχεδιασμός για τις επόμενες κινήσεις. Ένα προπονητήριο που ξεχωρίζει και αποτελεί στολίδι.

Διαβάστε επίσης

Ο Ίβουσιτς στην Όσιγιεκ

Ο Ίβουσιτς στην Όσιγιεκ

Στο Κροατικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην Όσιγιεκ, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ίβιτσα Ίβουσιτς.