Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε άλλο επίπεδο ο Θρύλος (pics)

Σε άλλο επίπεδο ο Θρύλος (pics)
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 - 17:49
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ένα ακόμα στοιχείο που δείχνει ότι ο Ολυμπιακός είναι σε άλλο επίπεδο είναι οι λεπτομέρειες. Το υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο του Ρέντη είναι ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη. Συγκαταλέγεται στην ελίτ του ευρωπαϊκού στερεώματος κι αυτό δεν είναι κάτι που λένε οι «ερυθρόλευκοι», αλλά οι ουδέτεροι παρατηρητές. Τα δικά τους εύσημα είναι το μεγαλύτερο «παράσημο» για την προσπάθεια που κάνει ο Θρύλος για να ξεχωρίζει.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης της Τρίτης εκεί, αυτό που είδαμε ήταν κάτι που δεν υπάρχει σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Κάτι που έχουν και λίγες ομάδες στην Ευρώπη. Αναφέρομαι στο μηχάνημα για εργομετρικές μετρήσεις που βρίσκεται σε ειδική αίθουσα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Στην Ελλάδα όλοι οι άλλοι σύλλογοι είτε κάνουν σε διάφορα κέντρα τα εργομετρικά τους, είτε έρχονται σε συνεργασία εκείνα για να χρησιμοποιήσουν φορητή στην έναρξη της σεζόν. Όλα αυτά για τους άλλους. Με τον γυμναστή, Χρήστο Μουρίκη, να δίνει σημαντικές πληροφορίες τόσο για τον τρόπο λειτουργίας του όσο και για τις χρήσιμες και συνάμα χρηστικές πληροφορίες που δίνει αυτό το μηχάνημα βάσει μετρήσεων.

Ο Ολυμπιακός είναι μια άλλη υπόθεση. Τώρα που ξεκινά -στις 15 Ιουνίου- η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα χρειαστεί να ταλαιπωρηθούν καθόλου, καθώς τα εργομετρικά θα γίνουν μέσα στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Διαβάστε επίσης

Έντονη κινητικότητα...

Έντονη κινητικότητα...

Μετά την ανακοίνωση του Γκερέρο, οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» προχωρούν τις επόμενες κινήσεις τους, ώστε να καλύψουν τα θέλω του Πέδρο Μαρτίνς.