Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «στολίδι» του Ρέντη από ψηλά… (vid)

Το «στολίδι» του Ρέντη από ψηλά… (vid)
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 - 21:25

Την Τρίτη οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού πέρασαν τις… πύλες του προπονητικού κέντρου του Ρέντη. Ένα υπερσύγχρονο κέντρο προπόνησης που δεν έχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα, που δεν έχουν αντάξιο πάρα πολλά κλαμπ στην Ευρώπη!

Δείτε το σχετικό βίντεο από το επίσημο κανάλι του Θρύλου στο youtube, το Olympiacos TV. Διότι υπάρχουν μέσα στο βίντεο λήψεις με κάμερα από drone που αποτυπώνουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο πόσο εκσυγχρονισμένες και άρτια διαμορφωμένες είναι οι εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρο των «ερυθρολεύκων».

Σε μια έκταση που καλύπτει 100 στρέμματα, αλλά πάνω από όλα ένας χώρος που διαρκώς αναπτύσσεται και γίνεται όλο και καλύτερος. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει επενδύσει πάνω από 40 εκατομμύρια ευρώ για το «στολίδι» αυτό που αποδεικνύει για μια ακόμα φορά πώς μονάχα τυχαίο που ο Ολυμπιακός συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης

Έντονη κινητικότητα...

Έντονη κινητικότητα...

Μετά την ανακοίνωση του Γκερέρο, οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» προχωρούν τις επόμενες κινήσεις τους, ώστε να καλύψουν τα θέλω του Πέδρο Μαρτίνς.