ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Παροξυσμός από τον κόσμο του Θρύλου! Σπάει όλα τα κοντέρ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σχέδιο απαξίωσης των αλλαγών...

Σχέδιο απαξίωσης των αλλαγών...
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 - 21:57
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Πριν από δυο εβδομάδες ήρθε στην Αθήνα ο τοποτηρητής της FIFA, Μπιορν Βασάλο και έπειτα, συγκεκριμένα την περασμένη εβδομάδα, ο αντίστοιχος της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς. Οι επαφές που είχαν ήταν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο...

Ελάχιστα πράγματα διέρρευσαν, επίσημη ανακοίνωση δεν βγήκε από πουθενά, αν και οι σχετικές επαφές υποτίθεται ότι κοινό παρονομαστή είχαν το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, δηλαδή τις αλλαγές που ζητεί με την επιστολή της η Γενική Γραμματέας της FIFA, Φατμά Σαμούρα. Όμως, επειδή υπάρχει... απόλυτο σκοτάδι, η προπαγάνδα, η οποία υπηρετεί συμφέροντα συγκριμένων ΠΑΕ, δίνει και παίρνει, σχετικά με όλα τα θέματα. Και με την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, και με τον ξένο υπερσύμβουλο και με τον τρίτο ξένο αρχιδιαιτητή...

Μάλιστα κάποιοι εμφάνισαν τον Βασάλο να συμφωνεί με την αναδιάρθρωση του Βασιλειάδη και κάποιοι τον Λάκοβιτς να διαφωνεί! Δεν λέμε ότι δεν ισχύουν, όμως είναι σίγουρο πως αυτά δεν σοβαρά πράγματα αυτά.

Με την τακτική του... σκότους το μόνο που δεν έχουν καταλάβει οι αρμόδιοι είναι ότι απαξιώνουν το ήδη απαξιωμένο από τις τακτικές τους και από τις αποφάσεις, εκ των οποίων αρκετές δεν έχουν ουδεμία σχέση με τις εξαγγελίες τους. Αν αυτό αρέσει στη FIFA και στην UEFA, ή ακόμη και στην ΕΠΟ, είναι πρόβλημά τους.

Παράλληλα, οι υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές να μην απορούν που ξεφτιλίζονται διεθνώς, καθώς έτσι δείχνουν ότι και οι ίδιες είναι «αιχμάλωτες» των συμφερόντων που για το ...καλό της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης