Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε καφές να ήταν το πρωτάθλημα!

Ούτε καφές να ήταν το πρωτάθλημα!
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 - 00:44
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Πως ξυπνάει ο άνθρωπος το πρωί και φτιάχνει τον καφέ του; Δεν ξέρουμε αν ο Βασιλειάδης προτιμά τον καφέ ή το τσάι, όπως φαίνεται, όμως, αγαπημένη του συνήθεια είναι τα πλάνα για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος...

Τώρα εγκατέλειψε το πλάνο για Superleague με δυο ομίλους 12, 14, 16 ομάδων ο καθένας (ούτε ο ίδιος ήξερε), δηλαδή ένα πλάνο που έγινε... ακορντεόν, και σε συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τετάρτης (14/06) με τον αναπληρωτή πρόεδρο της Superleague, Χρήστο Δάρρα και τον διευθύνοντα σύμβουλο Βασίλη Γκαγκάτση πρότεινε πρωτάθλημα 16 ομάδων και πλέι οφ για την σεζόν 2018-19, τελικά να υποβιβαστούν έξι και να ανέβουν δυο, ώστε την περίοδο 2019 να γίνει πρωτάθλημα 12 ομάδων σε τέσσερις γύρους.

Τι σημασία έχει αν η FIFA και η UEFA ξεκαθάρισαν στον Βασιλειάδη ότι δεν μπορεί να παρεμβαίνει και να καθορίζει τους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος; Ο Υφυπουργός Αθλητισμού φέρεται... Πρωθυπουργός, μπορεί και ως... ηγεμόνας, του ποδοσφαίρου.

Η Superleague δεσμεύτηκε ότι θα συζητήσει το θέμα στο ΔΣ, μάλιστα οι Δάρρας, Γκαγκάτσης, του πρότειναν και εναλλακτικές λύσεις και ο Βασιλειάδης φέρεται να είπε «δεν με νοιάζει. Κάντε ό,τι θέλετε, αρκεί να μειωθούν οι ομάδες για να αυξηθεί το ενδιαφέρον, να πάει ο κόσμος στα γήπεδα, να βρεθούν χορηγοί, δηλαδή να αυξηθούν τα έσοδα του ποδοσφαίρου». Μάλιστα σε περίπτωση που η Λίγκα αποφασίσει μείωση των ομάδων από την σεζόν 2019-20, ο Βασιλειάδης υποσχέθηκε ότι θα βρει τηλεοπτική στέγη στις «άστεγες» ομάδες.

Σοβαρότης μηδέν!

Και από τον Βασιλειάδη που τη μια βγάζει ένα πλάνο, την άλλη διαφορετικό και το τελευταίο είναι το τέταρτο, μέσα σε ένα δίμηνο! Και από την Superleague που συζητάνε μαζί του για το πώς θα γίνεται το πρωτάθλημα, παρότι η FIFA και η UEFA του... έκοψαν τον βήχα.

Διαβάστε επίσης

Επιστροφή στο Ρέντη

Επιστροφή στο Ρέντη

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει και πάλι δουλειά την Παρασκευή (15/6) με αποκλειστικό στόχο να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην κορυφή.