Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

To υπερσύγχρονο «στολίδι» του Ολυμπιακού!

To υπερσύγχρονο «στολίδι» του Ολυμπιακού!
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 - 12:26

Το ποδόσφαιρο διαρκώς εξελίσσεται και οι ανάγκες των ποδοσφαιριστών ολοένα και αυξάνονται.

Γι’ αυτό τον λόγο τα κορυφαία κλαμπ του πλανήτη δίνουν μεγάλο βάρος στην προετοιμασία των παικτών της ομάδας, παρέχοντάς τους τα πάντα, ώστε να βγάζουν εκείνοι συνεχώς στον αγωνιστικό χώρο τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο Ολυμπιακός ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα των κορυφαίων συλλόγων έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια υπό την οδηγία και τη χρηματοδότηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει ξοδέψει περισσότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ για την αναβάθμιση του Ρέντη, να δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο στολίδι στις προπονητικές του εγκαταστάσεις.

Ο Θρύλος διαθέτει στο Ρέντη ένα υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο, το οποίο θα ζήλευαν πολλές από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Ένα πραγματικό «στολίδι» για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ελληνικό αθλητισμό.

Την Τρίτη (12/06) οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ξενάγησαν τους εκπροσώπους του Τύπου που ασχολούνται με το ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων» στο Ρέντη και αυτόματα έγινε αντιληπτό από όλους η διαφορά του Θρύλου με όλες τις άλλες ομάδες στην Ελλάδα.

Δε χωράει καν σύγκριση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τις υπόλοιπες ομάδες. Οι Πειραιώτες διαθέτουν τα πάντα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και δε σταματούν να αναβαθμίζουν διαρκώς τις εγκαταστάσεις τους για να παρέχουν ακόμη περισσότερα σε όλους.

Αυτό είναι και ένα από τα μυστικά που ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει τα τελευταία πάρα πολλά χρόνια να βρίσκεται στην κορυφή.

Ο Θρύλος μέσα από αυτό το «στολίδι» δίνει την ευκαιρία και στα παιδιά της Ακαδημία του να πάρουν πολύτιμες εμπειρίες και όλες τις απαραίτητες γνώσεις και εφόδια, τα οποία θα τους είναι απαραίτητα για την μετέπειτα καριέρα και ζωή τους.

Η «ερυθρόλευκη» Ακαδημία χτίζεται κάτω από τις καλύτερες συνθήκες και αυτό φαίνεται μέσα από τα αποτελέσματα τους, αλλά και την ανάδειξη σπουδαίων προσωπικοτήτων και ποδοσφαιριστών.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ακολουθεί τα ευρωπαϊκά πρότυπα, καθώς ανήκει και εκείνος στην ποδοσφαιρική ελίτ, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και τους ανθρώπους του Θρύλου να κάνουν τα πάντα για να ενισχύσουν την ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε επίσης