Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυο Έλληνες, δυο ξένοι και ο «Φέτφα»

Δυο Έλληνες, δυο ξένοι και ο «Φέτφα»
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 - 17:04
Αρθρογράφος: Δημήτρης Γρηγορόπουλος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη μια πολύ σημαντική προσθήκη για τα «φτερά» της επίθεσης και αναφερόμαστε φυσικά στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Έχει συμφωνήσει επίσης με τον Γιάννη Φετφατζίδη, έναν παίκτη που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα υπολογίζεται και για τα «φτερά» αλλά και τη θέση «10», ενώ να μην ξεχνάμε ότι έχει στο ρόστερ και τους Μάριν, Πάρντο, Σεμπά, Μανθάτη και Βρουσάι.

Αυτήν την στιγμή, δηλαδή, υπάρχουν στο ρόστερ εφτά παίκτες (!) για τις δύο θέσεις των εξτρέμ. Δεν πρόκειται να παραμείνουν όλοι βέβαια και γι' αυτό ακριβώς άλλωστε ο Ολυμπιακός ψάχνεται στις μεταγραφές για ακραίους επιθετικούς. Ονόματα παικτών όπως του Μάρκοβιτς, του Ποντένσε, του ΜακΚέι κ.α. δεν βρίσκονται τυχαία στην επικαιρότητα. Βρίσκονται επειδή ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να παρουσιαστεί με μια καινούργια τετράδα εξτρέμ τη νέα σεζόν.

Μια τετράδα που σύμφωνα με το σχέδιο που έχουν εκπονήσει στον Ολυμπιακό θα περιλαμβάνει τον Λάζαρο, έναν νεαρό (Μανθάτης ή Βρουσάι), δυο ξένους και τον Φετφατζίδη μπαλαντέρ και για τις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό.

Αυτό είναι το σχέδιο και απλά να τονίσουμε τελειώνοντας ότι ο ένας από τους δύο ξένους ίσως να είναι... γνώριμος. Ίσως επαναλαμβάνουμε...

Διαβάστε επίσης