Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πλησιάζει ο Μάρκοβιτς στον Ολυμπιακό!»

«Πλησιάζει ο Μάρκοβιτς στον Ολυμπιακό!»
Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 - 23:14

Όλο και πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Λάζαρ Μάρκοβιτς. Αυτό αναφέρουν νέα δημοσιεύματα στη Σερβία, το βράδυ του Σαββάτου. Οι συμπατριώτες του εξτρέμ της Λίβερπουλ επισημαίνουν πώς το ενδεχόμενο να φορέσει ο 24χρονος παίκτης των “reds” τη φανέλα του Θρύλου είναι περισσότερο πιθανό από ποτέ.

Τόσο η ιστοσελίδα «mozzartsport.com» όσο και η «alo.rs» αναφέρουν πώς η αγγλική ομάδα θα αφήσει τον Μάρκοβιτς να έρθει στην Ελλάδα και τους «ερυθρολεύκους». Σχολιάζοντας πώς αυτή την ενημέρωση την έχουν από την Αγγλία και πηγές που έχουν άμεση σχέση και με τους δύο συλλόγους.

Μάλιστα, σημειώνοντας πώς το πλάνο είναι να δοθεί ο Μάρκοβιτς δανεικός για ένα χρόνο στον Ολυμπιακό. Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα είναι οι όροι της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Με τους Σέρβους να στέκονται πάντως στην άριστη σχέση του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και του Κριστιάν Καρεμπέ με τους ιθύνοντες την Λίβερπουλ.

Τονίζεται ακόμα πώς ο Καρεμπέ ήταν εκείνος που άνοιξε τη συζήτηση με τον Πέδρο Μαρτίνς για τον Μάρκοβιτς, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δίνει το ΟΚ για τον 24χρονο Σέρβο.

Διαβάστε επίσης