Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύναμη η… εγκληματική στο Μουντιάλ!

Δύναμη η… εγκληματική στο Μουντιάλ!
Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 - 12:38
Αρθρογράφος: Δημήτρης Γρηγορόπουλος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Τέσσερις μέρες συμπληρώσαμε στο Μουντιάλ και έχουμε δει 11 παιχνίδια. Και σε αυτές τις πρώτες τέσσερις μέρες έχουμε δει εφτά παίκτες που ανήκουν ή άνηκαν στον Ολυμπιακό να συμμετέχουν στη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου!

Οι Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί έπαιξαν βασικοί με το Ιράν, με τον δεύτερο μάλιστα να δίνει την… ασίστ για το γκολ που σημείωσαν οι Μαροκινοί. Στο ίδιο παιχνίδι μπήκε αλλαγή ο Ντα Κόστα, ενώ ο Καρσελά ήταν στον πάγκο.

Στο ματς της Αργεντινής με την Ισλανδία έπαιξε βασικός ο Φινμπόγκασον, ο οποίος σημείωσε μάλιστα το χρυσό γκολ των Ισλανδών.

Στο παιχνίδι της Σερβίας με την Κόστα Ρίκα τέλος έπαιξε βασικός ο Μιλιβόγεβιτς, ενώ χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή ο Κάμπελ. Αν δεν είχε τραυματιστεί στη φετινή σεζόν, βασικός θα έπαιζε κι αυτός, καθώς είναι ένα από τα μεγάλα αστέρια της Κόστα Ρίκα, αλλά μπήκε έστω ως αλλαγή.

Και οι εφτά συγκεκριμένοι παίκτες (που σήμερα θα γίνουν οκτώ με τον Ντουρμάζ) βρέθηκαν στον Ολυμπιακό επί διοίκησης Βαγγέλη Μαρινάκη. Την εποχή που ευδοκίμησε το παραμύθι της… εγκληματικής οργάνωσης δηλαδή.

Διαβάστε επίσης

Συνάντηση με Γιαννιώτα

Συνάντηση με Γιαννιώτα

Ο ατζέντης του ανέφερε σε ισπανικό Μέσο πώς έρχεται Ελλάδα με τον διεθνή εξτρέμ, για να μιλήσουν με τον Ολυμπιακό.