Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να έχουμε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, μια χρονιά θριάμβων όπως αρμόζει στην ένδοξη Ιστορία μας!».

«Να έχουμε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, μια χρονιά θριάμβων όπως αρμόζει στην ένδοξη Ιστορία μας!».
Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 - 19:23
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού παρουσίασε στους παίκτες το νέο προπονητή Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και τους συνεργάτες του Πορτογάλου τεχνικού.

Επίσης μίλησε στους παίκτες του Θρύλου για τη νέα σεζόν. Τονίζοντάς τους, μεταξύ άλλων: «Τα έχετε όλα στον Σύλλογο και από εσάς ζητάω απόλυτη πειθαρχία! Πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Όσοι δεν είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι δεν θα φοράνε αυτή τη φανέλα!».

Αναλυτικά όσα τόνισε στους παίκτες του Ολυμπιακού ο κ. Μαρινάκης: «Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά και να μας κάνετε υπερήφανους. Τα έχετε όλα στον Σύλλογο και από εσάς ζητάω απόλυτη πειθαρχία! Πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Όσοι δεν είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι δεν θα φοράνε αυτή τη φανέλα! Δεν θα επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος.

Σε λίγες μέρες και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σας θα γίνουν και οι απαραίτητες προσθήκες νέων ποδοσφαιριστών, για να εμφανιστούμε πανέτοιμοι για τη νέα σεζόν! Να έχετε υγεία και δύναμη και να έχουμε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, μια χρονιά θριάμβων όπως αρμόζει στην ένδοξη Ιστορία μας!».

Διαβάστε επίσης

«Πίσω στο... γραφείο»

«Πίσω στο... γραφείο»

Το ποστάρισμα του Μπιόρν Ένγκελς για την πρώτη, κανονική, ημέρα της καλοκαιρινής προετοιμασίας...