Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Κουντέ προβάρει τα «ερυθρόλευκα»

Ο Κουντέ προβάρει τα «ερυθρόλευκα»
Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 - 23:16

Έτοιμος για το «μπαμ» ο Ολυμπιακός που βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει τον Πιέρ Κουντέ. Τον 22χρονο μέσο της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βρει τη «χρυσή» τομή με τους «ροχιμπλάνκος», ενώ είναι πολύ κοντά στη συμφωνία και με τον ποδοσφαιριστή.

Πέρσι, πριν δοθεί δανεικός στη Γρανάδα, ανανέωσε με τον Ατλέτικο, ενώ στο νέο του συμβόλαιο υπάρχει ρήτρα 20.000.000€! Κάτι που σημαίνει πώς ο Θρύλος θα πάρει δανεικός τον παίκτη.

Μια μεταγραφή ικανή να αλλάξει τα δεδομένα και να δώσει άλλη δυναμική στον Ολυμπιακό. Ο Κουντέ είναι κεντρικό χαφ που μπορεί να δώσει πολλά. Είναι δυνατός, μπορεί να προσφέρει τόσο ως καθαρό αμυντικός μέσος, αλλά παράλληλα και στα 8άρι, λίγο πιο μπροστά. Πολυσύνθετος και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής.

Τα πολλά λόγια δεν έχουν και τόσο μεγάλη αξία. Αυτό που μετράει περισσότερο είναι πώς ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο προπονητής των Μαδριλένων, έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον 22χρονο Καμερουνέζο. Ήταν εκείνος που επέμεινε με τη διοίκηση να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Κουντέ, αλλά παράλληλα να μπει κι αυτή η υψηλή ρήτρα. Κι αυτό διότι τον πιστεύει πολύ!

Πριν λίγο καιρό χρίστηκε διεθνής και με τη μεγάλη εθνική ομάδα του Καμερούν, αφού ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στις μικρότερες. Στη Γρανάδα τη σεζόν που πέρασε είχε 27 συμμετοχές και 5 γκολ, σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι η Σεκούντα Ντιβισιόν.

Ράγιο Βαγιεκάνο και Χετάφε έδειξαν ενδιαφέρον για τον παίκτη, αλλά όλα δείχνουν πώς η πρόταση που έχει δεχθεί από τον Ολυμπιακό είναι η καλύτερη για εκείνον και είναι πολύ κοντά στον να πει το ναι στον Θρύλο.

Διαβάστε επίσης