Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παλεύει για Λισάντρο Λόπες και Μάρκοβιτς

Παλεύει για Λισάντρο Λόπες και Μάρκοβιτς
Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 - 10:36

Ο Ολυμπιακός όπως σας έχουμε τονίσει τις προηγούμενες ημέρες επιθυμεί να ολοκληρώσει ακόμη 2-3 μεταγραφές πριν την αναχώρηση του για το Ζέεφελντ της Αυστρίας για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του (25 Ιουνίου).

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, εκτός από την περίπτωση του Πιέρ Κουντέ, όπου βρίσκονται πολύ κοντά στο να τον φέρουν στον Πειραιά, έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, καθώς και ενός μεσοεπιθετικού που θα κάνει τη διαφορά.

Ο λόγος για τους Λισάντρο Λόπες και Λάζαρ Μάρκοβιτς, δύο περιπτώσεις που απασχολούν όπως φαίνεται τους Πειραιώτες, οι οποίοι παλεύουν παρά τον υψηλό ανταγωνισμό για να κάνουν την υπέρβαση και να τους κάνουν δικούς τους.

Το έργο του Ολυμπιακού δεν είναι καθόλου εύκολο, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν τις δύο αυτές μεταγραφές.

Βέβαια, οι Πειραιώτες κοιτάζουν και εναλλακτικές περιπτώσεις, με το σίγουρο είναι ότι τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Λίγα λόγια, πολλά έργα...

Λίγα λόγια, πολλά έργα...

Η τοποθέτηση του Πέδρο Μαρτίνς στην πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν δείχνει τη διάθεση που υπάρχει, ώστε να χτιστεί ο νέος Ολυμπιακός που θα θέλουν όλοι να βλέπουν, επιστρέφοντας στην κορυφή.