Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι απόλυτα πειθαρχημένοι και προσηλωμένοι στη δουλειά!

Όλοι απόλυτα πειθαρχημένοι και προσηλωμένοι στη δουλειά!
Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 - 11:23

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν ξεκίνησε ουσιαστικά τη Δευτέρα (18/06) στο Ρέντη, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να παρουσιάζει το νέο τεχνικό της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς και να δίνει το σύνθημα για την επιστροφή στις επιτυχίες και στους θριάμβους τη νέα χρονιά.

Ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων» έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους παίκτες της ομάδας, απαιτώντας από εκείνους να είναι απόλυτα πειθαρχημένοι και προσηλωμένοι στη δουλειά.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Τα έχετε όλα στο σύλλογο και από εσάς ζητάω απόλυτη πειθαρχία. Πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Όσοι δεν είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι δεν θα φοράνε αυτή τη φανέλα! Δεν θα επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος».

Ο Ολυμπιακός έμαθε από τα λάθη του και δεν σκοπεύει σε καμία περίπτωση να επιτρέψει σε κανέναν να αγωνίζεται στην ομάδα, αν δεν «ματώνει» τη φανέλα του Θρύλου.

Όλοι, λοιπόν, πήραν το ξεκάθαρο μήνυμα του ηγέτη του Ολυμπιακού και οφείλουν να είναι από το ξεκίνημα της προετοιμασίας μέχρι το τέλος της σεζόν απόλυτα συγκεντρωμένοι, προσηλωμένοι και πειθαρχημένοι για να πετύχουν τους στόχους της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Λίγα λόγια, πολλά έργα...

Λίγα λόγια, πολλά έργα...

Η τοποθέτηση του Πέδρο Μαρτίνς στην πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν δείχνει τη διάθεση που υπάρχει, ώστε να χτιστεί ο νέος Ολυμπιακός που θα θέλουν όλοι να βλέπουν, επιστρέφοντας στην κορυφή.