Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα ψηφίσουν στα... τυφλά!

Θα ψηφίσουν στα... τυφλά!
Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 - 20:46
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η περίοδος που διανύουμε είναι καθοριστική για το ποδόσφαιρο. Αυτές τις μέρες παίρνονται οι αποφάσεις σχετικά με τις αλλαγές (αναζητείται ο ξένος υπερσύμβουλος, αναμένεται ο τρίτος ξένος αρχιδιαιτητής), ταυτόχρονα ψηφίζονται και οι κανονισμοί (ΚΑΠ, Πειθαρχικός Κώδικας, Κανονισμός Διαιτησίας, Κώδικας Δεοντολογίας κτλ).

Όμως, οι ομάδες και οι φίλαθλοι κινδυνεύουν να βρεθούν στο ίδιο έργο θεατές, να έχουμε μια ακόμη σεζόν χωρίς ισονομία και με διαιτησία 100%-0% υπέρ των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και παράλληλα 100%-0% σε βάρος του Ολυμπιακού.

Ο ξένος υπερσύμβουλος και ο τρίτος ξένος αρχιδιαιτητής θα σταλούν απευθείας από την FIFA, όμως ο... κίνδυνος βρίσκεται εκ των έσω! Την Παρασκευή αναμένεται να διεξαχθεί ΔΣ της ΕΠΟ, προκειμένου να επικυρωθούν οι αλλαγές στους κανονισμούς, οι οποίοι είναι ήδη έτοιμοι και απομένει μέχρι τότε, δηλαδή σήμερα ή αύριο, να τους «επιστρέψει» η FIFA, αφού εγκριθούν από την αρμόδια υπηρεσία της.

Το άλλο με τον... Τοτό το ξέρετε; Ποιος εγγυάται ότι η FIFA δεν θα χρησιμοποιηθεί ως «βιτρίνα» για να περάσουν... εκτρώματα, δηλαδή «φωτογραφικές» διατάξεις και όσα θέλουν οι «αφανείς εργάτες» της... εξυγίανσης;

Οφείλουμε να καταγράψουμε το εξής πρωτόγνωρο! Ενώ, πλέον, οι κανονισμοί απλά επικυρώνονται από τη ΓΣ της ΕΠΟ, πρέπει να περάσουν από το ΔΣ της Παρασκευής με ταχύτητα... αστραπής!

Πότε θα προλάβουν να τους διαβάσουν και να τους εγκρίνουν μέσα σε λίγα λεπτά οι σύμβουλοι της ομοσπονδίας, όταν στο παρελθόν για αυτό το λόγο γίνονταν πολύωρα συμβούλια που κρατούσαν τρεις, ακόμη και τέσσερις μέρες; Τότε οι αλλαγές συζητούνταν μια προς μια, ενώ με... εξυγίανση, το ίδιο έγινε και επί ΠΔΕ, συζητούν και ψηφίζουν στον... αέρα!

Διαβάστε επίσης