Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανκαραγκουτσού για Εμενίκε

Ανκαραγκουτσού για Εμενίκε
Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 - 00:58

Νέα από την Τουρκία και μάλιστα νέα που έχουν ενδιαφέρον, υπό την έννοια ότι έχουν να κάνουν με τον Εμάνουελ Εμενίκε. Όπως ακούγεται και γράφεται στη γειτονική χώρα, η Ανκαραγκουτσού έχει στη μεταγραφική της «ατζέντα» τον Νιγηριανό επιθετικό του Θρύλου. Ο οποίος, όπως είναι γνωστό, δεν είναι στα πλάνα των «ερυθρολεύκων» για τη νέα σεζόν. Αλλά έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα…

Το θέμα είναι πώς ο Ισμαήλ Καρτάλ εξετάζει διάφορες περιπτώσεις για την ενίσχυση της ομάδας του. Πόσω δε μάλλον τώρα που επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία της γειτονικής χώρας. Πρέπει να σημειωθεί πώς ο Εμενίκε στην Τουρκία έχει καλό όνομα. Βέβαια πρέπει να αναφερθεί πώς στον Ολυμπιακό πέρασε… απαρατήρητος και δεν βοήθησε καθόλου, ενώ στη συνέχεια πήγε δανεικός στη Λας Πάλμας όπου δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.

Κι αυτό που κυκλοφορεί στη γειτονική χώρα είναι πώς παρότι προέρχεται από μια σεζόν κακή, εάν κάνει σωστή προετοιμασία και έχει την εμπιστοσύνη του Καρτάλ, τότε ο 30χρονος επιθετικός θα μπορέσει να βοηθήσει την Ανκαραγκουτσού.

Διαβάστε επίσης

Και η Αλαβές για Χατζισαφί

Και η Αλαβές για Χατζισαφί

Ο Ιρανός αμυντικός του Ολυμπιακού εξετάζεται από την ισπανική ομάδα σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιβηρική.

Ο δυναμικός Καμαρά

Ο δυναμικός Καμαρά

Πρώτος πάνω στην μπάλα, νικητής στις προσωπικές μονομαχίες ο 21χρονος μέσος από τη Γουινέα.