Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και η Αλαβές για Χατζισαφί

Και η Αλαβές για Χατζισαφί
Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 - 09:45

Νέα ομάδα φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει να εξετάζει την περίπτωση του Εσάν Χατζισαφί. Μετά τη Χαλ και αρκετές άλλες ομάδες από την Αγγλία, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία και η Αλαβές ενδιαφέρεται για τον Ιρανό αμυντικό του Ολυμπιακού.

Ο Χατζισαφί πραγματοποίησε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Εθνική ομάδα της χώρας του και συνεπώς έχει τραβήξει ακόμη περισσότερων ομάδων τα βλέμματα πάνω του.

Όπως τονίζεται από την Ιβηρική χερσόνησο η Αλαβές επιθυμεί να προχωρήσει την περίπτωση του Χατζισαφί, περιμένοντας να τελειώσει τις υποχρεώσεις του με το Ιράν, ώστε να προσεγγίσει τον ίδιο και τον Ολυμπιακό για να προσπαθήσει να τον κάνει δικό της.

Οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Ιρανό αμυντικό, ο οποίος αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό στο Μουντιάλ δεν αποκλείεται να έχει πολλές προτάσεις το επόμενο διάστημα στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης

Μήνυμα ξεκάθαρο σε όλους...

Μήνυμα ξεκάθαρο σε όλους...

Ο Ολυμπιακός είναι πάνω απ’ όλα, και την ερυθρόλευκη φανέλα θα τη φορούν μόνο όσοι σέβονται και τιμούν τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας.