Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μήνυμα ξεκάθαρο σε όλους...

Μήνυμα ξεκάθαρο σε όλους...
Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 - 10:28

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει ουσιαστικά από τη Δευτέρα (18/6) και ήδη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους τους παίκτες και ανθρώπους της ομάδας.

Οι Πειραιώτες δεν θα επιτρέψουν ποτέ ξανά κανέναν να βρίσκεται στο σύλλογο χωρίς να τιμά τη φανέλα που αγωνίζεται και δε σέβεται τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας.

Αυτή η φανέλα είναι πολύ βαριά και θα τη φορούν τη νέα σεζόν και από εδώ και στο εξής μόνο όσοι θα τη… ματώνουν, μόνο όσοι θα είναι απόλυτα πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι, ώστε με σκληρή δουλειά να τη βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της.

Ο Μανώλης Σιώπης δεν μπόρεσε να καταλάβει σε ποια ομάδα βρίσκεται, επιχείρησε… να κάνει…. παιχνιδάκια στον Ολυμπιακό και έτσι θα υποστεί και τις συνέπειες των πράξεών του.

Ταυτόχρονα, όμως, οι Πειραιώτες στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους ότι τα λάθη του παρελθόντος δεν θα επαναληφθούν ποτέ ξανά στην ομάδα.

Ο Θρύλος θα απαρτίζεται μόνο από παίκτες μαχητές που θα σέβονται το σύλλογο και τη φανέλα, κάτι το οποίο είναι μείζονος σημασίας για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι πολύ σημαντικό που κάνουν ξεκάθαρες από νωρίς τις διαθέσεις τους για τη φετινή σεζόν, στέλνοντας το μήνυμά τους προς όλους.

Ο Θρύλος είναι πάνω απ’ όλα και αυτό θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους όλοι όσοι βρίσκονται στο σύλλογο.

Διαβάστε επίσης

«Στη Λάτσιο ο Προτό»

«Στη Λάτσιο ο Προτό»

Ο Βέλγος τερματοφύλακας σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα έχει υπογράψει στους «λατσιάλι».

Και η Αλαβές για Χατζισαφί

Και η Αλαβές για Χατζισαφί

Ο Ιρανός αμυντικός του Ολυμπιακού εξετάζεται από την ισπανική ομάδα σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιβηρική.