Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο κατήφορος συνεχίζεται...

Ο κατήφορος συνεχίζεται...
Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 - 12:24

Η κατάντια του ΠΑΟ συνεχίζεται και όσο και αν κάποιοι θεωρούν κάποια φορά ότι έπιασε πάτο αυτή η ομάδα, αποδεικνύεται ότι υπάρχει ακόμη και πιο κάτω.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται για ακόμη μία φορά μπροστά σε μεγάλο κίνδυνο, με τους Γκονζάλες και Ρινάλντι, πρώην παίκτες του ΠΑΟ, να απειλούν με έγγραφό τους τη διοίκηση των «πράσινων» ότι θα προσφύγουν στη FIFA αν δεν πάρουν τα χρήματά τους.

Στον πρώτο χρωστούν 800.000 ευρώ, στον δεύτερο 500.000 ευρώ, με τον Έκι Γκονζάλες μάλιστα να έχει αυτά τα χρωστούμενα εδώ και 8 χρόνια…

Ο ΠΑΟ θυμίζει βαρέλι δίχως πάτο και όπως πάνε τα πράγματα τα χειρότερα για εκείνους δεν έχουν έρθει ακόμη. Η κατάντια τους φαίνεται πως θα έχει και συνέχεια.

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει αυτός ο σύλλογος, ο οποίος πάντως κάθε φορά αποδεικνύει ότι μπορεί να πέσει ακόμη και ακόμη πιο χαμηλά.

Κατάντια ή απλά Παναθηναϊκός...

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη... δίψα από τον κόσμο του Θρύλου!

Μεγάλη... δίψα από τον κόσμο του Θρύλου!

Με πάρα πολύ καλούς ρυθμούς συνεχίζεται η ανανέωση των διαρκείας του Ολυμπιακού, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να δείχνουν και πάλι τη στήριξή τους στην αγαπημένη τους ομάδα.

Επιμένουν οι Γάλλοι για Μπάμπα

Επιμένουν οι Γάλλοι για Μπάμπα

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με τη Σεντ Ετιέν, με τα γαλλικά Μέσα να τονίζουν ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κοιτάζει την περίπτωσή του.

«Στη Λάτσιο ο Προτό»

«Στη Λάτσιο ο Προτό»

Ο Βέλγος τερματοφύλακας σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα έχει υπογράψει στους «λατσιάλι».