Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πήρε κεφάλια ο Περέιρα

Πήρε κεφάλια ο Περέιρα
Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 - 13:43
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Το προηγούμενο πρωτάθλημα από διαιτητικής άποψης ήταν το χειρότερο των τελευταίων ετών. Οι αλλαγές που έκανε ο Περέιρα, συγκεκριμένα εκτός του πίνακα της Superleague τέθηκαν εννέα διαιτητές, μεταξύ αυτών τρεις διεθνείς, και ο Θάνος που έφυγε μόνος του, αποτελούν και δικαίωση του Ολυμπιακού και επιβεβαιώνουν ότι η διαιτησία ήταν χάλια.

Συγκεκριμένα παρελθόν αποτελούν οι διεθνείς Καλογερόπουλος (Αθηνών), Αρετόπουλος (Τρικάλων) και Μάνταλος (Καβάλας), ενώ σώθηκε ο Κομίνης (Θεσπρωτίας). Επίσης, πλην του Θάνου και των τριών διεθνών, ο Περέιρα πέταξε έξω και τους Στυλιαρά (Αιτ/νιας), Μπλάνα (Μεσσηνίας), ενώ υποβίβασε στη δεύτερη κατηγορία τους Καραντώνη (Ημαθίας), Κατσικογιάννη (Ηπείρου) Νοεφυτιάδη (Κορινθίας) και Βάτσιο (Δυτ. Αττικής). Κανονικά οι Κατσικογιάννης, Βάτσιος έπρεπε να βγουν εκτός πινάκων, ενώ ο Περέιρα δεν τόλμησε να πετάξει έξω τον Ευαγγέλου (Αθηνών).

Τα εννέα νέα πρόσωπα είναι οι: Γρατσάνης (Τρικάλων), Βρέσκας (Πιερίας), Μανούχος (Αργολίδας), Λάμπρου (Ευβοίας), Τάσης (Ηπείρου), Κοτσάνης (Δράμας), Φωτιάδης (Καστοριάς), Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Φωτιάς (Πέλλας).

Ο πίνακας των διαιτητών θα στελεχώνεται από 23 άτομα:

Ευαγγέλου (Αθηνών),

Παπαπέτρου (Αθηνών),

Μανούχος (Αργολίδας),

Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας),

Κουτσιαύτης (Αρτας),

Κοτσάνης (Δράμας),

Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου),

Λάμπρου (Εύβοιας),

Τάσης (Ηπείρου),

Κομίνης (Θεσπρωτίας),

Σκουλάς (Θεσσαλίας),

Κουμπαράκης (Θράκης),

Φωτιάδης Φ (Καστοριάς),

Σέζος (Κιλκίς),

Τζήλος (Λάρισας),

Γκορτσίλας (Μακεδονίας),

Ζαχαριάδης (Μακεδονίας),

Παπαδόπουλος (Μακεδονίας),

Τσαμούρης (Πειραιά),

Φωτιάς (Πέλλας),

Βρέσκας (Πιερίας),

Γρατσάνης (Τρικάλων),

Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Σουηδός ο τρίτος ξένος αρχιδιαιτητής

O Λιφ Λίντμπεργκ είναι ο τρίτος ξένος αρχιδιαιτητής. Είναι 60 ετών και κατάγεται από τη Σουηδία. Ο νέος παράγοντας της ΚΕΔ, ο οποίος θα προστεθεί στους Περέιρα (Πορτογάλος), Μαρίν (Ισπανός), έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Κολίνα.

Εκτός ΚΕΔ, που όμως παραμένουν σε άλλα πόστα, τέθηκαν οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης. Ο πρώτος ανέλαβε υπεύθυνος ανάπτυξης αντί του Βασάρα και ο Κρητικός παραμένει ως υπεύθυνος για την εγκατάσταση και τη λειτουργία του VAR.

Διαβάστε επίσης

Θέλει φιλικό με Ολυμπιακό η Αϊντχόφεν

Θέλει φιλικό με Ολυμπιακό η Αϊντχόφεν

Σύμφωνα με ολλανδικό δημοσίευμα η Αϊντχόφεν θέλει να αγωνιστεί κόντρα στους «ερυθρόλευκους», ώστε να προετοιμαστεί για την πρεμιέρα του πρωταθλήματός της.