Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο τέλος κερδίζει η Βραζιλία (vid)

Στο τέλος κερδίζει η Βραζιλία (vid)
Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 - 16:53

Απόδοση ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης έστω και στις καθυστερήσεις. Η «Σελεσάο» νίκησε 2-0 την Κόστα Ρίκα στην Αγία Πετρούπολη με σκόρερ τους Φελίπε Κουτίνιο και Νεϊμάρ. Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα ήταν αυτός που «λύτρωσε» τη Βραζιλία, σκοράροντας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ένα γκολ που έκανε τη διαφορά και ήταν αυτό που «ξεκλείδωσε» την άμυνα της ομάδας του Όσκαρ Ραμίρεζ. Για να έρθει λίγο αργότερα ο Νεϊμάρ, στο έβδομο λεπτό για να σκοράρει και να διαμορφώσει το τελικό σκορ. Σε ένα ματς που οι Βραζιλιάνοι είχαν 68% κατοχή μπάλας (σ.σ.: στο 32% το αντίστοιχο της Κόστα Ρίκα), είχαν 23 τελικές συνολικά εκ των οποίων οι 9 στο τέρμα! Με οριζόντιο δοκάρι από την κεφαλιά του Ζεζούς (50’) και με 10-1 κόρνερ.

Όμως, η εμφάνιση του Κέιλορ Νάβας ήταν εκείνη που επέτρεψε στους Κοσταρικανούς να κρατήσουν το μηδέν για τα 90 λεπτά. Στις καθυστερήσεις, όμως, η «σελεσάο» βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη. Μην ξεχνάμε ότι η Βραζιλία σκόραρε και στο 26’ με τον Ζεζούς, αλλά ήταν σε αντικανονική θέση και αυτό δεν μέτρησε!

Οι κινήσεις του Τιτέ από τον πάγκο έπιασαν τόπο. Η είσοδος πρώτα του Ντάγκλας Κόστα και μετά του Φιρμίνιο βοήθησαν αρκετά. Ειδικά του δεύτερου που τόνωσε την επίθεση με τον παίκτη της Λίβερπουλ να παίζει δίπλα στον Ζεζούς. Μην ξεχάσουμε και τη φάση του 78’! Ο Κάιπερς έδωσε πέναλτι σε φάση με τον Νεϊμάρ και τον Γκονζάλες, αλλά με τη βοήθεια του VAR το πήρε πίσω… Το είδαμε κι αυτό!

Βραζιλία (Τίτε): Άλισον, Φάγκνερ, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Παουλίνιο (68’ Φιρμίνο), Γουίλιαν (46’ Ντάγκλας Κόστα), Νεϊμάρ, Κουτίνιο, Ζεζούς (90’+3 Φερναντίνιο).

Κόστα Ρίκα (Όσκαρ Ραμίρες): Νάβας, Γκονσάλες, Ακόστα, Ντουάρτε, Γκαμπόα (75’ Κάλβο), Γκουζμάν (83’ Τεχέδα), Μπόρχες, Οβιέδο, Βενέγκας, Ρουίς, Ουρένια (54, Μπολάνιος).

Εάν πατήσετε ΕΔΩ μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης

Μπέντο καλεί Σεμπά

Μπέντο καλεί Σεμπά

Η κινεζική Ντανγκντάι Λιφάν είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ.

Θέλει φιλικό με Ολυμπιακό η Αϊντχόφεν

Θέλει φιλικό με Ολυμπιακό η Αϊντχόφεν

Σύμφωνα με ολλανδικό δημοσίευμα η Αϊντχόφεν θέλει να αγωνιστεί κόντρα στους «ερυθρόλευκους», ώστε να προετοιμαστεί για την πρεμιέρα του πρωταθλήματός της.

Πήρε κεφάλια ο Περέιρα

Πήρε κεφάλια ο Περέιρα

Δικαίωση του Ολυμπιακού ο πίνακας των διαιτητών, καθώς έφυγαν εννέα ρέφερι, μεταξύ αυτών τρεις διεθνείς (Καλογερόπουλος, Μάνταλος, Αρετόπουλος), όμως έπρεπε να καρατομηθούν κι άλλοι.