Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ψηλά η σημαία του Θρύλου στην Ολλανδία»

«Ψηλά η σημαία του Θρύλου στην Ολλανδία»
Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 - 01:17

Να εγγραφούν νέα μέλη στο σύνδεσμο για να μείνει η σημαία του Ολυμπιακού ψηλά στη «χώρα της τουλίπας» καλεί η Θύρα 7 Ολλανδίας, μέσα από επίσημη ανακοίνωση.

Σε αυτή αναφέρονται τα εξής: «Ερυθρόλευκους χαιρετισμούς σε όλα τα αδέρφια!

Οι εγγραφές στον σύνδεσμο για την νέα χρονιά αρχίζουν 1η Ιουλίου και κλείνουν αυστηρά 1η Σεπτεμβρίου.

Όλα τα μέλη της Θύρα 7 Ολλανδίας πρέπει να είναι απαραίτητα και μέλη του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Οποίος κουβαλάει την ίδια καψούρα και τρέλα με εμάς, γουστάρει να βοηθήσει την προσπάθεια μας να συνεχίσουμε να κρατάμε την σημαία του Ολυμπιακού μας ψηλά στην Ολλανδία δεν έχει πάρα να ακολουθήσει τα παρακάτω απλά βήματα και να γίνει μέλος της ερυθρόλευκης μας οικογένειας:

Με ένα μήνυμα στο γκρουπ, μας στέλνετε τα στοιχεία σας:

-Ονοματεπώνυμο:

-Όνομα Πατρός:

-E-mail:

-Τηλέφωνο:

-Διεύθυνση στην Ολλανδία:

-Αρ. Tαυτότητας/Διαβατηρίου:

(Να συνοδευτεί από φωτογραφία ή Scan)

-Αριθμός μέλους ερασιτέχνη (όχι κάρτα φιλάθλου):

Αν δεν υπήρξες πλήρες μέλος στον ερασιτέχνη θα εκδοθεί φέτος από τον σύνδεσμο καθώς είναι υποχρεωτικό για όλα μας τα μέλη να είναι και μέλη στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Μόλις λάβουμε όλα τα παραπάνω απαιτούμενα στοιχεία θα λάβετε στο inbox τον αριθμό λογαριασμού που μπορείτε να πληρώσετε την συνδρομή.

Το υποψήφιο μέλος καταβάλει την ετήσια συνδρομή στα ταμεία του συνδέσμου όπως επίσης δεν έχει προηγούμενες οφειλές στο σύνδεσμο. Ως συνδρομή ορίζεται το ποσό των εβδομήντα (70) € από τα οποία τα πενήντα (50) € καταβάλλονται για την εγγραφή ως μέλους του Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ και τα υπόλοιπα είκοσι (20) € για τα έξοδα του συνδέσμου.

Οποίος λοιπόν γουστάρει και έχει όρεξη να βοηθήσει να δυναμώσουμε την Θύρα 7 Ολλανδίας ακόμη περισσότερο, ξέρει τι πρέπει να κάνει και η διαδικασία δεν παίρνει πάρα μόνο μερικά λεπτά.

Η συνδρομή για την Θύρα 7 Ολλανδίας είναι υποχρεωτική, η συνδρομή για το μέλος στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό είναι καθήκον».

Διαβάστε επίσης

«Δέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού ο Κουντέ»

«Δέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού ο Κουντέ»

Οι Ισπανοί τονίζουν ότι ο Καμερουνέζος μέσος είπε το «ναι» σε πρόταση των «ερυθρόλευκων», η οποία φέρεται να είναι για αγορά και όχι για δανεισμό του παίκτη, ενώ προηγουμένως είχε απορρίψει την Χετάφε.